דרוש מידע כורך ספרים /אויצרני'ק כנס לפה....

• הוסף לסימניות
מוזמנים להעלות הצעות להשגת כספים לספרים/מאיפה אתם קונים חומרים במרכז וכד'

• הוסף לסימניות
הצעות לייעול שדרוג וכד' של אוצר ספרים בבית הכנסת /ישיבה

• הוסף לסימניות
ברחוב בר אילן 41 ירושלים יש חנות של כריכת ספרים הכי זולה באזור, דבק אינצ וחצי עולה - 60, ודבק 2 אינצ-90.
ייתכן ובקרוב אשיג את המוצרים של הכריכה בצורה זולה יותר, עוד לא בטוח אבל יכול לעדכן אתכם בהמשך אם תרצו...

• הוסף לסימניות
ברחוב בר אילן 41 ירושלים יש חנות של כריכת ספרים הכי זולה באזור, דבק אינצ וחצי עולה - 60, ודבק 2 אינצ-90.
ייתכן ובקרוב אשיג את המוצרים של הכריכה בצורה זולה יותר, עוד לא בטוח אבל יכול לעדכן אתכם בהמשך אם תרצו...
ואוו באמת זול
אבל אני מחפש באזור פ"ת ב"ב
יש בב"ב אינץ ב 68 ואינץ וחצי ב78
אשמח לעדכונים תודה רבה
Y0556733190 וכו'

• הוסף לסימניות
ואוו באמת זול
אבל אני מחפש באזור פ"ת ב"ב
יש בב"ב אינץ ב 68 ואינץ וחצי ב78
אשמח לעדכונים תודה רבה
Y0556733190 וכו'
שמרתי את המייל.
אתם מתעניינים בהזמנה של חומרים בכמות גדולה?
אם כן יכול להיות שתיהיה לי אפשרות לעשות משלוח עד אליכם אבל עוד צריך לבדוק את טיב המוצרים שאקבל לפני הכל....

• הוסף לסימניות
שמרתי את המייל.
אתם מתעניינים בהזמנה של חומרים בכמות גדולה?
אם כן יכול להיות שתיהיה לי אפשרות לעשות משלוח עד אליכם אבל עוד צריך לבדוק את טיב המוצרים שאקבל לפני הכל....
אסביר
בעיקרון
בסוף הקיץ מישהו אחר מחליף אותי
כך שאני לא כ"כ צריך את זה אבל אני כן צריך בשביל השנים הבאות
ואני צריך לשאול את הבוס האם להזמין וכמה
כשיהיו לך פרטים מדויקים מחיר וסוג הדבק כי יש הרבה רמות איכות בזה ואני צריך משהו טוב
אשמח שתעדכן אותי

• הוסף לסימניות
יש לך המלצה למעמד לכריכת ספרים איכותי ומומלץ?

• הוסף לסימניות
קניתי בסוף את המקדחת עמוד של Profxene
1707688641781.png

יש למישהו מושג איך מרכיבים אותה ההוראות בחוברת פחות ברורות?

• הוסף לסימניות
אני מחפש כורך ספרים לספרי הקודש של הבנים בירושלים - דחוף!

• הוסף לסימניות
איפה אתה ג?
מחפש כורך ספרים משלם טוב.
0547002271 מתן דניאל ציוני

• הוסף לסימניות
אני מחפשת כורך ספרים טוב בבני ברק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה