עזרה כורסא לסלון וכיסאות בר

• הוסף לסימניות
מחפשת חנות שאני יכולה להזמין באתר כורסא לסלון וכיסאות בר במחיר הגיוני ושיהיה איכותי
אין לי זמן ללכת פיזית רוצה להזמין , יש המלצות ?
תודה

• הוסף לסימניות
ממליצה ממש על החנות נאפולי ריהוט גן https://www.napolidesign.co.il/
קניתי אצלם שולחן לסלון ומערכת ישיבה למרפסת ואני מאד מאד מרוצה
מחירים זולים ואיכות גבוהה ושירות ממש טוב , הגיע אלי תוך שלושה ימים
יש להם גם חנות תצוגה אבל אני הזמנתי דרך האתר.
יש שם עכשיו הרבה מבצעים של נובמבר , ראיתי שמה שאני הזמנתי עכשיו עולה חצי מחיר

• הוסף לסימניות
ממליצה ממש על החנות נאפולי ריהוט גן https://www.napolidesign.co.il/
קניתי אצלם שולחן לסלון ומערכת ישיבה למרפסת ואני מאד מאד מרוצה
מחירים זולים ואיכות גבוהה ושירות ממש טוב , הגיע אלי תוך שלושה ימים
יש להם גם חנות תצוגה אבל אני הזמנתי דרך האתר.
יש שם עכשיו הרבה מבצעים של נובמבר , ראיתי שמה שאני הזמנתי עכשיו עולה חצי מחיר
תודה רבה , עזרת לי מאד
הזמנתי מהם , נראה באמת מעולה דיברתי גם עם נציג והוא נתן שירות ממש טוב ועזר לי להחליט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה