דרוש מידע כורסת הנקה עם ריקליינר מעור לסלון - מחפשים המלצה

• הוסף לסימניות
מחפשים לקנות כורסת ריקליינר מעור, לא מתנדנדת.
באיכות סטנדרטית-טובה.
חשוב לנו שתהיה נוחה מאוד, ומחיר הגיוני.
איפה אפשר לקנות? ראיתי בזאפ הרבה כורסאות מחנויות לא מוכרות. אפשר לסמוך עליהם?

• הוסף לסימניות
בתחום הזה יש הרבה חאפריות...
נראה לי שרובם ככולם...

• הוסף לסימניות
קחו בחשבון שעור זה מזיע
ופחות נחמד להניק על זה..
מה שכן זה מתנקה בקלות ולא צריך לחשוש מפליטות
מניסיון של כורסאות הנקה עור ובד
לי היה הרבה יותר נעים מבד ושמתי כיסוי מעל שמתכבס

• הוסף לסימניות
קחו בחשבון שעור זה מזיע
ופחות נחמד להניק על זה..
מה שכן זה מתנקה בקלות ולא צריך לחשוש מפליטות
מניסיון של כורסאות הנקה עור ובד
לי היה הרבה יותר נעים מבד ושמתי כיסוי מעל שמתכבס
איפה מצאתם כיסוי שמתאים לכורסא?
כי יש לנו מדמוי עור, אבל היא התחילה להתקלף, ולכן רצינו להחליף לכורסת עור.

בתחום הזה יש הרבה חאפריות...
נראה לי שרובם ככולם...
אתם מכירים חנות שהיא כן מומלצת?

• הוסף לסימניות
עוד מישהו?
יש לכם המלצה איפה אפשר לקנות כורסת עור או בד איכותי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה