עזרה כותרת: גילו לאחיין שלי את המחלה, מה אומרים לאמא שלו? תינוק בן שנה ורבע

• הוסף לסימניות
לאחיין שלי, ילד קטן גילו את המחלה השבוע, גיסתי ממש מחכה לטלפונים לעידוד ותמיכה,
מה אומרים? מה לא אומרים?
ואיפה הם יכולים לקבל עזרה טכנית ורגשית?
כל מידע יתקבל בברכה

• הוסף לסימניות
אני חושבת שאין משפט מסוים שאומרים, זה מאד תלוי מצב, תלוי אישיות ותלוי בעוד גורמים רבים.
תלכי אחרי הלב שלך, תתקשרי, תהיי איתה, תקשיבי לה, אל תדברי יותר מידי תתענייני איך היא מרגישה כרגע אבל אל תדחפי, אם את רואה שלא נעים לה או לא בא לה תשחררי.
בכל מקרה הייתי אומרת שפשוט תלכי אחרי איפה שהיא נמצאת כרגע, אם היא לדוגמא עדיין בהדחקה על תפוצצי לה את זה, היא כרגע נאחזת בזה וכו'...
אפשר לקבל עזרה טכנית ורגשית בלשכת הרווחה של העיר בה המשפחה מתגוררת.
בשורות טובת!

• הוסף לסימניות
ואיפה הם יכולים לקבל עזרה טכנית ורגשית?

יש כאן בפרוג פורום תמיכה למשפחות של חולים (הקבוצה פרטית, צריך לבקש הצטרפות).

• הוסף לסימניות
קודם כל להתעניין ולשמוע ולהראות שאתם ממש שותפים בצער והדאגה.
אח"כ תדגישו לה שאתם הולכים לקרוע את השמים בתפילות וחיזוקים לרפ"ש. זה יתן להם תקוה.
(אגב, אם כבר למה לא כתבת פה את שמו לתפילה )

• הוסף לסימניות
להקשיב בין המילים מה היא הכי רוצה לשמוע...
ובמיוחד מה היא הכי לא רוצה לשמוע!!
יש כאלה שממש יעצבן אותם דיבורים גבוהים על נשמותת, תיקונים , גלגולים, זכות וכו' - רוצים את המתוקי שלה מתפתח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה