כללי כותרת משתנה באינדי'

• הוסף לסימניות
משום מה משתנה הכותרת, בעמוד אחד לפני תחילת הפרק.
ז"א אם הפרק החדש מתחיל בעמוד 5 אז בעמוד 4 כבר מופיעה כותרת של הפרק החדש.
מישהו יודע למה???
תודה רבה

• הוסף לסימניות
דחוף לי מאד, אשמח לעזרה.

• הוסף לסימניות
בבקשה, מישהו יכול לעזור לי?

• הוסף לסימניות
תבדקי את גודל תיבת הטקסט אולי היא נוגעת בעמוד הקודם?
אולי משהו במאסטר מקשר את העמודים? אוביקט שנפרש על שני עמודים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראלה;603039:
תבדקי את גודל תיבת הטקסט אולי היא נוגעת בעמוד הקודם?
אולי משהו במאסטר מקשר את העמודים? אוביקט שנפרש על שני עמודים?
לא, מה עוד יכול להיות?
זה הקובץ שהעתקתי אותו ובמקור לא היה לי את הבעיה הזאת.

• הוסף לסימניות
אף אחד לא יודע מה הבעיה?:mad::mad::mad:

• הוסף לסימניות
בד"כ הבעיה היא שיש אנטר-שורה ריקה בעמוד הקודם, שיש לו את אותו סגנון פיסקה של בכותרת בעמוד הבא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י abrill;603626:
בד"כ הבעיה היא שיש אנטר-שורה ריקה בעמוד הקודם, שיש לו את אותו סגנון פיסקה של בכותרת בעמוד הבא.
על זה חשבתי ואין שם אנטר, אבל אנסה כן לעשות אנטר ולקבוע לו סגנון פסקה מתאים.

• הוסף לסימניות
זה קרה לי כמה פעמים, תעשי אנטר ימני אחרי המילה האחרונה בעמוד 4 ואז התוכנה תקלוט שהכותרת שעייכת לעמוד הבא.
מבחינת התוכנה, יש לך רצף של טקס ברגע זה.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נס;603635:
זה קרה לי כמה פעמים, תעשי אנטר ימני אחרי המילה האחרונה בעמוד 4 ואז התוכנה תקלוט שהכותרת שעייכת לעמוד הבא.
מבחינת התוכנה, יש לך רצף של טקס ברגע זה.
בהצלחה
לכותרת יש כן אנטר ימני. ונסיתי כמה פעמים לחבר שוב לטקסט ושוב לתת לו מעבר עמוד, ולא עזר.
מה עוד יכול להיות????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י abrill;603626:
תודה רבה, זה אכן היה הפתרון. ב"ה!!
תודה!! לכל אלה שרצו לעזור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה