כללי כותרת עם פרחים משני הצדדים

• הוסף לסימניות
איך עושים כזה דבר בלי לעבור על כותרת ולעשות העתק הדבק (באינדי' CS3)
תודה רבה

קבצים מצורפים

• כותרת עם פרחים.jpg
    KB 21.4 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
הפרחים מוגדרים כגופן?
או שמדובר בעיטור חיצוני.

• הוסף לסימניות
נראה לי שגם אפשר להגדיר סטייל עם בולט (bullet) בתחילתו וסופו, אני לא ממש זוכרת איך עושים, אבל זה נמצא בתפריט paragraph style options תחת הכותרת bullets and numbering
נסי...

• הוסף לסימניות
בזמן שאתם מתעסקים ב"נראה לי".
אפשר בחיפוש והחלפה לבצע את הכול.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקוdot;493423:
נראה לי שגם אפשר להגדיר סטייל עם בולט (bullet) בתחילתו וסופו, אני לא ממש זוכרת איך עושים, אבל זה נמצא בתפריט paragraph style options תחת הכותרת bullets and numbering
נסי...
אפשר בהתחלה אבל לא בסוף.

• הוסף לסימניות
לא יודע להסביר למה ומה. ועד שהמומחים יתעוררו.
אני בטוח שאפשר בצורה יותר פשוטה.

תעתיקו פעם אחת את העיטור או כל סימן מסויים לזיכרון הלוח. (כונטרול C)
חפשו בגרפ
קוד:
[RIGHT](^)(.)[/RIGHT]

החליפו ב
קוד:
[RIGHT]$1~C$2[/RIGHT]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה