• הוסף לסימניות
p25-26.jpg

• הוסף לסימניות
פשוט ווואו! מכניס אותנו לאווירה כמו איזה סרט מתח, והזוויות...
מאיזו תקופה? זה נראה כמו החיילים הבריטים אם אני לא טועה לפני קום המדינה?

• הוסף לסימניות
וואו מדהים איך שהציורים שלך מכניסים לסיפור!

• הוסף לסימניות
הציור מדהים והגוונים בצביעה מתאימים מאד!

• הוסף לסימניות
תקשיב, היוצר של אסתריקס צריך לבוא לקחת אצלך כמה שיעורים פרטיים

• הוסף לסימניות
תודה, כפרה עליכם.
@ליפסקר : צלף שכמוך. הכל נכון
@דבורי אהרון : אין טעם למהר וצריך לחשוב על ביצוע כל עמוד.
@ורד10 : הצבע הוא רק לווי של הקוו. תודה.
@yochevedl : באפריקה.
@ronitg : אם היה אפשר, בכייף הייתי הולך אליו ללמוד וללמוד עוד.

• הוסף לסימניות
אתה יכול לעשות לנו מבחן בהיסטוריה...

• הוסף לסימניות
העמוד השמאלי ממשש נהדר אהבתי נורא את הפריימים הרחבים.
משהו.:)

• הוסף לסימניות
ווווווואאאאאאאאאהההההההההווווווווווווו
עצום אהבתי מאוד חבל שא"א כמה לייקים

• הוסף לסימניות
@ליפסקר : ... ואז אין זמן לצייר.
@ליבליב : גם אני אוהב מרחב
@ל.פ. :ברוך שובך. במקום לייקים אשלח פרטי חשבון בנק שלי. לפחות "לוי" הוא השם שלך...

• הוסף לסימניות
מה יש לך עם גדי ? הרביץ לך?

• הוסף לסימניות
כבוד המפקד! זה גדול!

• הוסף לסימניות
ווווווואאאאאאאאאהההההההההווווווווווווו
עצום אהבתי מאוד חבל שא"א כמה לייקים
@ל.פ. :ברוך שובך. במקום לייקים אשלח פרטי חשבון בנק שלי. לפחות "לוי" הוא השם שלך...
תשמע גקי מדהים פשוט מדהים. להביט במסך.... ורק לאחר כמה דקות אתה שם לב שבעצם..... אתה מתבונן. ולא רקהמביט אבל כבר אז אין לך בחירה ואתה ממלא את כל הטקסט החסר . ומחכה כבר מתי יהיה במדפים כדי לדעת את המשך ......
פשוט כשרון מיוחד..
תמשיך להפתיע כמו שאר חבריך לפורום...
הצלחות....

• הוסף לסימניות
אהבתי שזה יוצא מהריבוע!

אמרתי לך כבר שהציורים שלך ממכרים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה