כחול עמוק

• הוסף לסימניות
קובי, מה הכונה בהיר? מבחינת שריפה שום ערוץ לא שרוף (חוץ מהחיתול ששרוף קצת בירוק)
יכול להיות שמבחינת ערכים זה בסדר, לי חסר תלת מימדיות כשהכל מבהיק, עניין של טעם כנראה.

• הוסף לסימניות
מה?
אני מגיב באשכול של ניו בורן?
כנראה שיש משהו בעבודה שלך..

• הוסף לסימניות
ואוו נחמי.
אני אוהבת את העבודה שלך!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1670148:
:)
אבל מהי התגובה בעצמה:confused:
הוא נכנס.

וכשראה שזה ניו בורן :eek:, לא מיהר לצאת, אלא התבונן וראה שניו בורן יכול להיות יפה ומיוחד.
ואז צלצל. :eek::D
והחליט לכתוב תגובה כדי שתביני שהתמונה הקסימה אותו.
אבל הוא נשאר ללא מילים, ואיך תבחיני שהוא צלצל מתוך כוונה עמוקה באשכול של ניו בורן? על ידי שיכתוב תגובה של ממש!
וזו התגובה היחידה שהצליח לכתוב מתוך תדהמתו הגדולה על כך שהצליח לראות ניו בורן ולהתפעל (?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נאסד;1670159:
הוא נכנס.

וכשראה שזה ניו בורן :eek:, לא מיהר לצאת, אלא התבונן וראה שניו בורן יכול להיות יפה ומיוחד.
ואז צלצל. :eek::D
והחליט לכתוב תגובה כדי שתביני שהתמונה הקסימה אותו.
אבל הוא נשאר ללא מילים, ואיך תבחיני שהוא צלצל מתוך כוונה עמוקה באשכול של ניו בורן? על ידי שיכתוב תגובה של ממש!
וזו התגובה היחידה שהצליח לכתוב מתוך תדהמתו הגדולה על כך שהצליח לראות ניו בורן ולהתפעל (?)
רק דיוק קטן:
אני לא מדבר כאן על יופי, כי מכך משתמע שצילומי ניו בורן אחרים אינם יפים, וזה לא כך.
אני מדבר על יצירתיות ויציאה מהקופסא, ועל זה מגיעה לה תגובה של התפעלות.
אבל לכתוב 'ואו' קשה לי, המקלדת לא מוציאה מילים כאלה. אז הגבתי איך שהגבתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1670172:
רק דיוק קטן:
אני לא מדבר כאן על יופי, כי מכך משתמע שצילומי ניו בורן אחרים אינם יפים, וזה לא כך.
אני מדבר על יצירתיות ויציאה מהקופסא, ועל זה מגיעה לה תגובה של התפעלות.
אבל לכתוב 'ואו' קשה לי, המקלדת לא מוציאה מילים כאלה. אז הגבתי איך שהגבתי.

טוב רבותיי
תיקון טעות זה יציאה מהקופסה יצרתיות וכו' וגם יפה...

(בינר מלמדים אומנות התקשורת - אולי זה יעזור לך להגיד וואו)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נאסד;1670182:
(בינר מלמדים אומנות התקשורת - אולי זה יעזור לך להגיד וואו)

לרוב לא עוזר "ואו" בלי להבין על מה ה"ואו".

כשזה סתם חברות/שכנות/אחיות ה"ואו" עוזר לי לראות ממה לקוחות יתלהבו.
בפורום מיקצועי אני מחכה להערות יותר מ"ואו". :)

• הוסף לסימניות
טוב, לא יפה לכתוב עכשיו יואו
אבל זה מה שיצא לי כשראיתי את התמונה....

יצירתי ומקורי ביותר, צל"ש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1670204:
לרוב לא עוזר "ואו" בלי להבין על מה ה"ואו".

כשזה סתם חברות/שכנות/אחיות ה"ואו" עוזר לי לראות ממה לקוחות יתלהבו.
בפורום מיקצועי אני מחכה להערות יותר מ"ואו". :)

צודקת!

• הוסף לסימניות
מעניין ושונה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה