כיבוי מחשב אוטומטי

• הוסף לסימניות
שבוע טוב.

היות וחשבון המשתמש שלי הוא 'חשבון מנהל', א"א לנהל בו בקרת הורים.
ואני מעוניינת שהמחשב יכבה לי בשעה מסויימת לפי הגדרה מראש.
אשמח אם מישהו יעלה תוכנה חילופית לזה.

ראיתי שהעלו בעבר תוכנה לזה,
אבל אני מעוניינת שיהיה תוכנה עם סיסמא..

תודה ענקית!!!

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה.
בדיוק מה שחיפשתי, והפעלה פשוטה בתכלית.

• הוסף לסימניות
אפשר יותר פשוט בלי שום תוכנה , פשוט להכניס לתוך מתזמן המשימות את הפקודה
Shutdown -f -s
לפי השעה והתאריך שרוצים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;941248:
אפשר יותר פשוט בלי שום תוכנה , פשוט להכניס לתוך מתזמן המשימות את הפקודה
Shutdown -f -s
לפי השעה והתאריך שרוצים.

מי יכול להסביר לי בדיוק איך עושים את זה.
ניסיתי ולא הסתדרתי.

תודה רבה.

• הוסף לסימניות
יווו איך שזה דחוף לי,
מי יכול לעזור לי ולהסביר איך עושים את זה?

תודה רבה מראש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י STHEDKOL;1063130:
מי יכול להסביר לי בדיוק איך עושים את זה.
ניסיתי ולא הסתדרתי.

תודה רבה.

BRIS עושה היום בר מצווה לבן הבכור, מזל טוב.

לא הבנתי איך הוא הספיק היום לגלוש בפרוג, ואז שמתי לב שזה הקפצה נחמדה של משהו ישן. יפה.

• הוסף לסימניות
נו, ואת לא יודעת איך עושים את זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה