דרוש מידע כיבוס טוב של חולצות לבנות לגבר

• הוסף לסימניות
ישנם חולצות (בעיקר האיכותיות והאל קמט) שכביסה ב 60 מעלות הורסת אותם לפי הכללים 40 מעלות ו 400 סל"ד

לאריאל יש אבקת כיבסה צחור שושן + לרסס אוקיסז'ן + אבקה להלבנת בגדים ששמים בתא של האבקת כביסה
ניתן לעשות השהייה בתחילת הכביסה ואז ההמלצה לשים גם בתא של השהייה מהאבקה להלבנת בגדים

שמירה על חולצות יבוש רק כ 10 דק

שמעתי גם על המלצה לא לשים מרכך בחולצות לבנות

• הוסף לסימניות
בחלק התחתון של השרוול, כנראה מכתיבת סיכומי הלימוד, מצטברים סימנים של קשקושי העט, של הדיו,
יש דרך להוריד אותם?

• הוסף לסימניות
אני שנים כיבסתי ב-40 מעלות ולא הייתי כ"כ מרוצה מהלובן של החולצות, לפני כמה זמן הבת שלי כיבסה בטעות ב-60 מעלות והחולצות יצאו ממש בוהקות! מאז שיניתי את הכללים ואני מכבסת על 60 מעלות והחולצות יוצאות לבנות ויפות
זה לא הורס? כי בהוראות כתוב 40

• הוסף לסימניות
אני יודעת שחולצות לבנות עדיף לכבס על 60
בלי לקחת אחריות כמובן
זה מה שאני עושה

• הוסף לסימניות
לפעמים שחור סביב הצווארון והאפרה של החולצות נגרמת משימוש במרכך כביסה.

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת האם לכבס עם מרכך ?

• הוסף לסימניות
אני מכבסת על 60 מעלות עם:
אוקסיגן.
וניש קלייה
אבקת כביסה מקסימה(לכל הכביסות...)
ומרכך.
וב''ה יוצא לבן!!!!!

• הוסף לסימניות
אמא שלי מכבסת חולצות פעמים(עם כתמי חלודה וזיעה...)
פעם ראשונה רק חומרי כביסה(בלי מרכך)
ובפעם השניה רק מרכך-
וזה יוצא לבן!!!!!!!
נ.ב. על 60 מעלות....

• הוסף לסימניות
חולצות ברכסוני שמעתי רק על 40* מעלות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה