מידע שימושי כיבסת ילקוט ניקי מקורי ? הוא התקלף?

• הוסף לסימניות
יש לביתי ניקי מקורי (גב קשיח)
על הילקוט אין הוראות כביסה
אבל אני זוכרת שבתעודת האחריות שהיתה על הילקוט היה כתוב
לא לכבס ,יכול להתקלף

אם הניקי יתקלף
הבת שלעי תתאלף;)

• הוסף לסימניות
לא רוצה לקחת אחרויות. אבל בשעתו. אני כיבסתי כמה פעמים ולא התקלף נראה אח"כ כמו חדש!

• הוסף לסימניות
לאחר שימוש של שלוש שנים ומספר לא מבוטל של כביסות, לא התקלף כלום ונראה מקסים.
כמובן כביסה עדינה ב30 מעלות וייבוש בצל.

• הוסף לסימניות
טוב, לא היתה לי סבלנות שיענו לי...
כ"כ רציתי כבר לכבס לה אותו מרוב שהתלכלך לה....

השריתי באבקת כביסה+אבקת וניש
ולא ירד הכתמים

ריססתי וניש איפה שהיה מוכתם
הכנסתי למכונה עם אבקת כביסה אריאל 20 מעלות סחיטה עדינה

יצא כמו חדש
ו...לא התקלף:)

• הוסף לסימניות
תודה רבה על המידע, יש לי יותר אומץ לכבס את הילקוט של הבת שלי עכשיו..

• הוסף לסימניות
אני כיבסתי ביד עם ג'ל כביסה ומברשת יצא חדש!!!!
יש לי ילקוט ניקי מתחלף
כנ"ל עשיתי גם בקלמר

• הוסף לסימניות
לי היה לפני שנים ילקוט ניקי מקורי ולאחר כמה כביסות הוא כן התחיל להתקלף...
אבל זה באמת היה ממזמן אז יכול להיות שהיום זה יותר איכותי

• הוסף לסימניות
תודה רבה על המידע, יש לי יותר אומץ לכבס את הילקוט של הבת שלי עכשיו..
כיבסתי את הילקוט ניקי מקורי מתחלף על 30 מעלות ו400 סיבובים במכונה, ויצא די יפה. יכול להיות שהייתי צריכה להשפריץ קודם אוקסיג'ין או משהו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה