כללי כיוון חדש למיתוג "צלליות" - איפור וטיפוח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Smeshi;659803:
אני יודעת שאת לא אוהבת אפקטים אלא ניקיון ווקטורי מסוגנן, זה קו שייחודי לך בכל העבודות, וזה יפה מאד.
אבל במקרה הזה הייתי אומרת שחסר משהו שיגרום לעיצוב לשדר חזק יותר את נושא האיפור.
זה כמו ההבדל בין מט ומבריק - כרגע המודעה היא בסגנון מט,
אם היית מוסיפה לריבועים הקטנים איזו הברקה קטנה לבנה שתזכיר אולי מרקם של לק,
המודעה תתן תחושה מבריקה ומנצנצת יותר, כמו שצריכה להיות מודעה על איפור.
(אולי התמונה של התיק תמחיש את העניין)
צפה בקובץ המצורף 106716
אני מבינה שהבשמים הווקטוריים יתחלפו בתמונות אמיתיות, גם זה עתיד להוסיף.

לקחתי לתשומת ליבי.
לא הצלחתי לעשות ברק שלא יהיה קיטש' מידי. ככה זה מספיק?

קבצים מצורפים

• צלליות.jpg
    KB 144 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
יותר יפה ממה שדמיינתי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Smeshi;659858:
יותר יפה ממה שדמיינתי!
אכן!
הברק הקפיץ ת'עסק ממש. (בקודמת, אני בעוונותיי לא הבנתי בכוחות עצמי שהמרובעים הינם צלליות).

לדעתי מגיע לך אחוזים. :rolleyes::cool:;)

• הוסף לסימניות
עבודה מדהימה!
יכולת השינוי שלך גם כן...

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד

• הוסף לסימניות
השתדרג מאד, אך לדעתי עדיין יש משהו בחלק העליון של המודעה שיוצר עומס, כדאי שתנסי לשחק עם זה.
את השם שלך הייתי מורידה קצת יותר למטה (עד שיש קצת אוויר במודעה...).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שער;659964:
השתדרג מאד, אך לדעתי עדיין יש משהו בחלק העליון של המודעה שיוצר עומס, כדאי שתנסי לשחק עם זה.
את השם שלך הייתי מורידה קצת יותר למטה (עד שיש קצת אוויר במודעה...).

צודק לגמרי.

• הוסף לסימניות
איך אני אוהבת את ה"לא נפלתי" הזה.
הולך ביחד עם "זה לא עשה לי בום בבטן", "אני רוצה שזה יעשה לי וואו וכרגע זה לא", "משהו לא מסתדר לי אבל אני לא יודע לשים את האצבע".

ולעניין, לא משנה כרגע מה הנסיבות, ההחלטה להתחיל מחדש עשתה רק טוב לפרוייקט הזה.
קבלי את הלייק שלי.

• הוסף לסימניות
ראיתי כעת את ההמחשה של המוצרים. ובכן, הם קטנים מדי.
אם המוצרים הם נושא המודעה, תני להם יותר מקום, על חשבון הגריד שממילא יחזור מדי שבוע.
לא להגזים כמובן, תשאירי אוויר וניקיון כמו שאת עושה תמיד היטב.

אה, ואם את מתכוונת שאלה יהיו מוצרים מצולמים, לא וקטוריים, אז תשתמשי בתמונות אמיתיות, אפילו רק לשם ההמחשה. תזכרי שללקוחה אין דמיון, הראית לה המחשה וקטורית ולכן לזה היא תתייחס.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מטאור;659773:
אז קצת התפרעתי..
ונראה לי שהתקבלה תוצאה מלוכלכת משהו, לא?

ממש לא! את מאוד עדינה וקשה לך להתפרע,
במקרה הזה ההתפרעות עשתה כאן רק טוב...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה