דרוש מידע כינים לאישה נשואה

היו לי פעם כינים בפאה ובעצת פאנית הכנסתי אותה לתוך שקית ואטמתי למשך 24 שעות - אחרי זה הן בוודאות מתות,
ואז פשוט חופפים רגיל אבל צריך לשים לב שאין ביצים- אם יש זה צמוד חזק לשיערה וזה בצבע לבן-אפור כזה,צריך להוריד אותן גם.

לילדים הכי מומלץ ופשוט לאסוף את השיער
בד''כ בשיער אסוף לכינים אין איפה להתמקם

הצילו, חייבת עצות
קראתי את האשכול הזה ואשמח לשמוע מאוד על טיפים
התינוק החמוד והבכור שלי חזר מהמעון עם ראש מגרדדדדד
מסתכלת ורואה לו כמויות כינים זוחלותתתתת בשיעררר
עשיתי עם מברשת כינים שמישהי הביאה לי ויצא כמות יפה של כינים אחרי המקלחת. כמובן שהוא ממש לא זרם וצרח
הוא בן כמעט שנתיים

הלילה האחרון- פתאום התחלתי גם אני כולי לגרד, אחרי מקלחת זריזה הבוקר, חפפתי עם המברשת- וגם אני מלאה בכיניםםם

הצילו מה עושים?
טיפים לאמא שפעם ראשונה מתמודדת עם התופעה הזו???

דבר ראשון שעשיתי שהכנסתי את המצעים והשמיכות והבובות של הילד לכביסה.

עכישו- איך הכי מומלץ לטפל אצל ילד?
ואיך הכי מומלץ לטפל בי (בהריון מותר להשתמש בתכשירים למיניהם?)

ומה עושים עם הפיאות??
לילד - אצלי הכי מוצלח זה לסרק כשהוא יושב ומשחק באמבטיה, עם מרכך על הראש. לא לשטוף את המרכך, אלא לסרק כשהמרכך עדיין על השיער, ורק אח''כ לשטוף.
בעיקרון סירוק רצוף של כמה ימים, ואח"כ פעם ביומיים שלושה - גומר עם הכינים גם בלי תכשירים למיניהם. גם לך וגם לילד.
אני משתמשת בתכשירים (הדרין) רק לבנות עם שיער ארוך, שלא משתפות פעולה עם הסירוק היומיומי. למי שיש שיער קצר או גם שיער ארוך אבל שמסכימות לשבת הרבה זמן - סירוק של כמה ימים וזהו. גם ככה חייבים לחזור על הסירוק כל כמה ימים.
אני חושבת שכינים וביצים לא שורדים מחוץ לראש ומתים מעצמם אם לא הצליחו לחזור לראש... ולכן אני אף פעם לא טיפלתי במצעים מברשת, פאה וכו'. אלא פשוט להסתכל מיד אחרי הסירוק שלא קפצה איזו כינה, ואם כן, מנערת אותה לשירותים.

לילדים הכי מומלץ ופשוט לאסוף את השיער
בד''כ בשיער אסוף לכינים אין איפה להתמקם
חחחחח
ספרי להן
הפוך, יש את מקום ריכוז הקוקו, שם נח להן להתחבא.

(כמובן ששיער פרוע מושך עוד יותר)

מנסיון ובהמלצת חברה,
שמנת חמוצה עם סבון כלים,
מערבבים, נוצרת משחה כזו,
מורחים על ראש הילד,
מחכים כרבע שעה, שוטפים הכינים והביצים מתות או מחליקות בסירוק א"כ.

בהצלחה רבה

מנסיון ובהמלצת חברה,
שמנת חמוצה עם סבון כלים,
מערבבים, נוצרת משחה כזו,
מורחים על ראש הילד,
מחכים כרבע שעה, שוטפים הכינים והביצים מתות או מחליקות בסירוק א"כ.

בהצלחה רבה
צריך להזהר! סבון כלים יכול לגרום לגירוי בקרקפת
היה על זה דיון שלם לאחרונה אחרי טרנד שרץ על שטיפת שיער בסבון כלים

חחחחח
ספרי להן
הפוך, יש את מקום ריכוז הקוקו, שם נח להן להתחבא.

(כמובן ששיער פרוע מושך עוד יותר)
הייתי גננת, ואחרי מכת כינים רצינית ביקשנו מהורים לאסוף לילדים את השיער
וכן אחוז הכינים בגן ירד משמעותית מאוד
אם הקוקו אסוף טוב והשיער מסורק לפני אין סיכוי רציני שהכינים יכנסו
לפחות מהניסיון שלי

הצילו, חייבת עצות
קראתי את האשכול הזה ואשמח לשמוע מאוד על טיפים
התינוק החמוד והבכור שלי חזר מהמעון עם ראש מגרדדדדד
מסתכלת ורואה לו כמויות כינים זוחלותתתתת בשיעררר
עשיתי עם מברשת כינים שמישהי הביאה לי ויצא כמות יפה של כינים אחרי המקלחת. כמובן שהוא ממש לא זרם וצרח
הוא בן כמעט שנתיים

הלילה האחרון- פתאום התחלתי גם אני כולי לגרד, אחרי מקלחת זריזה הבוקר, חפפתי עם המברשת- וגם אני מלאה בכיניםםם

הצילו מה עושים?
טיפים לאמא שפעם ראשונה מתמודדת עם התופעה הזו???

דבר ראשון שעשיתי שהכנסתי את המצעים והשמיכות והבובות של הילד לכביסה.

עכישו- איך הכי מומלץ לטפל אצל ילד?
ואיך הכי מומלץ לטפל בי (בהריון מותר להשתמש בתכשירים למיניהם?)

ומה עושים עם הפיאות??
בושם.
קודם כל להשרות עם שמפו [לא משנה איזה] כמה דק' את השיער. אח"כ לשטוף, לשים מרכך ואז לגרוף הכל החוצה.
מייד בסיום להשפריץ בושם על השיער ולסרק. זה שורף את הכינים. ולא, זה לא הורס את השיער.

מומלץ ג"כ לעשות 'קוקו צמה'. מאד מאד מפחית את התפשטות המכה...

צריך להזהר! סבון כלים יכול לגרום לגירוי בקרקפת
היה על זה דיון שלם לאחרונה אחרי טרנד שרץ על שטיפת שיער בסבון כלים
יתכן שבשימוש קבוע זה לא טוב לא בריא ואפילו מסוכן,
אבל באופן חד פעמי (אחרי ניסוי באזור קטן של הראש לראות שלא גורם לגירוי..)
גם החומרים הכימיים שקונים אינם בריאים במיוחד לקרקפת..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה