כיף כסא מי יודע

• הוסף לסימניות
לא פג!
נקרע לי הריפוד אחרי 4 חודשים ואין אחריות.

• הוסף לסימניות
כיף כסא של כתר
לכמה מבני משפחתי יש והם מרוצים
ד"א היה מבצע על זה בחנות חדשה למוצרי תינוקות בב

• הוסף לסימניות
של איקאה. כ"כ פשוט בסיסי וחזק. וגם זול.

• הוסף לסימניות
אין כמו איקאה!!

• הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצות על איקאה. חזק זול פשוט לא תופס הרבה מקום

• הוסף לסימניות
ממליצה על הפשוט הרגיל והישן,
גם כסא אוכל, גם נדנדה וגם כסא עם שולחן (לציורים למשל)
הוא לא רחב כמו הרבה חדשים, מתנקה בקלות.

• הוסף לסימניות
לנו יש של כתר, מקסים.
מגש רחב, מתקפל לקטן, מתנקה בקלות, אפשרויות גובה שונות. יש לנו אותו כבר חמש שנים ועדיין נראה כמו חדש.
המחיר גם כן זול יחסית. (אז עלה מאה שמונים. היום אין לי מושג...)

• הוסף לסימניות
יש לי של בייבי סייף כבר שנה וחצי ואני מאד מרוצה,הוא די גדול אבל עם קשירה ריפוד עבה ונח ואפשריות הטיית הכסא כך שמתאים מגיל 4 חודשים,מצבי גובה משתנים,מגשים נשלפים,ריפוד נשלף,מתקפל בקלות ונח לניקוי והכי חשוב,הוא יפה,צבע צהבהב עם ציורים של פו הדב...
נקנה בטויס אר אס ב400\500 ש''ח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיתי;533419:
יש לי של בייבי סייף כבר שנה וחצי ואני מאד מרוצה,הוא די גדול אבל עם קשירה ריפוד עבה ונח ואפשריות הטיית הכסא כך שמתאים מגיל 4 חודשים,מצבי גובה משתנים,מגשים נשלפים,ריפוד נשלף,מתקפל בקלות ונח לניקוי והכי חשוב,הוא יפה,צבע צהבהב עם ציורים של פו הדב...
נקנה בטויס אר אס ב400\500 ש''ח.
מעניין לראות הבדלים בסדרי עדיפויות של אמהות (ואולי עם השנים משתנים גם סדרי העדיפות? ) אצלי החשוב ביותר זה: קל לניקוי, קל לטילטול, מתקפל או קומפקטי. אם חוץ מהכל הוא גם יפה - הנה מה טוב. אם לא - מכוער לא אקנה, אבל אסתפק במשהו פשוט...
אינני יכולה להמליץ על הכסא שלנו, כי הוא בן 12 שנים, ובוודאי השתנו מאז הדברים.(ואני לא זוכרת של איזו חברה הוא) מה שחיפשתי בו זה קודם כל שיהיה קל לניקוי (יש לי קצת סיוטים נרכשים מפסח) ואכן הוא קל לניקוי. חוץ מזה היה חשוב לי שיתקפל (אין לי מקום במטבח לכסא שיעמוד שם תמידין כסדרם) והוא מתקפל בקלות. יש לו מגש מתכוונן,וגם זה נח מאוד. (במיוחד כשיושב שם בחור שובב שמסתובב על צירו, וקשה לחלץ אותו אז מוציאים את המגש וה'אסיר' משתחרר). אמנם הסקאי של הכסא הנאמן הזה התחיל כבר להקרע - והדבקתיו לפני כשנתיים בדבק סלוטייפ חום רחב (כבר כתבתי שהיופי לא מידי בוער לי בעניין הזה - ובכל זאת ניסיתי לעשות זאת בחן: כאילו מסגרת, והצבע מתאים לדובונים שמעטרים אותו...) בנתיים השובב הקטן שעכשיו משתמש בו מצא את קצה הדבק ועובד במרץ לקלפו. כנראה שכשיבוא הבא בתור, בעז"ה, נצטרך לדפדף פה באשכול כדי להחליט מה קונים לנסיך החדש...

• הוסף לסימניות
אני גם חיפשתי את הפרקטי והטוב ומצאתי משהו שיתקפל קטן וזה של גרקו מאד מומלץ, מתקפל ממש פצפון בין המקרר לקיר. הכיסוי יורד אבל זה פרויקט נגיד פעם בחודשיים או שמתלכלך רציני סתם ככה אני מעבירה מגבון.

אבל לאחרונה קיבלתי ממישהו כיסא מפואר כמו של פג רק של חברת בייבי לוב הריפוד שלם והכל מצוין החגורות משום מה אינן. (רק בצדדים) ובאמת זה מאד נח כל ההגבהות אני שמה את זה על מצב נמוך והבת שלי עולה לזה לבד ומציירת (המגש נכנס כמו מגירה) ואת התינוק אני מאכילה ג"כ בזה כשהוא מוטה כמעט שכיבה. זה עם גלגלים ומאד נח לתנועה. אמנם הוא לא מתקפל דק כמו הגרקו אבל גם לא מידי בולדוזר. די סביר ונכנס יפה מאחורי הדלת מה גם שהוא מתקפל במצב הנמוך שלו שזה גג מטר ולא מפריע בבית הצפוף.

• הוסף לסימניות
המלצה חמה על ליטף
תלת מצבי, שימושי ביותר (אפשרות של שני שולחנות - חלבי / בשרי, נוחה במיוחד) + הנדנדה.

ועוד משהו - שרות מעולה!!
אבד בורג / מפתח ברגים / מוט של השולחן / חגורה... הכל קיבלנו, רק הרמנו טלפון...
ציון ראוי לשבח... לא משנה כמה שנים עברו מהקניה!

• הוסף לסימניות
יש לי של כתר המעלות: קל ליקוי, נעים לעין, מתקפל בנוחות, חגורה מתכוונת לגודל המתאים, מגש נשלף, ותחנת שירות בכל עיר (לא עד הבית) החסרונות הן: מתקפל דק אבל לא דק מספיק בשביל לפנות מקום,
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לי יש cam-fotura ואני מאוד מרוצה. קל לניקוי, מתקפל טוב עם מצבי גובה. מעולה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חני 100;534127:
לי יש cam-fotura ואני מאוד מרוצה. קל לניקוי, מתקפל טוב עם מצבי גובה. מעולה!
גם לי יש של CAM מצויין. כנ"ל-אבל עתיק למדי. חששתי שכבר אין כמוהו בשוק- כי לא מצאתי בהודעות הקודמות אזכור, ומזמן לא טיילתי בחנויות למוצרי תינוקות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה