כיריים כיריים אינדוקציה אלו שמרוצים או שאינם נא ונא להגיב כאן

• הוסף לסימניות
חיסרון של אינדוקציה שלא חשבתי עליו -
אי אפשר לעשות חציל קלוי על הגז! (חלק בלתי נפרד מהתפריט השבתי שלנו עד שהחלפנו לכיריים אינדוקציה)
יש חציליה להשיג בחנויות לכלי בית

• הוסף לסימניות
לבישול לחג קנינו כיריים חשמלי בודד ומפעילים עם שעון שבת
יש שעון שבת שבועי אם אפשרות לכוון למשך שבוע כל יום לפי מה שמתאים לכם

• הוסף לסימניות
יש חציליה להשיג בחנויות לכלי בית
לאינדוקציה?
אגב, יש חציל קלוי ללא שום תוספות שנמכר בכלי זכוכית לא במקרר אלא באיזור השימורים בסופר בסביבות 10 שקל לקופסא גדולה.
מטבלים איך שרוצים.

• הוסף לסימניות
אני לפני כחצי שנה קניתי. אינדוקציה של סמסונג.
מרוצה עד הגג!!
זה מבשל מהר,
זה יותר חסכוני מבחינה כספית,
זה בטיחותי,
אסתטי ומתנקה בקלי קלות!!
ממליצה.

• הוסף לסימניות
יש לי כיום כיריים של גז ובא לי להחליף
שוה לי להשקיע לכיריים אינדוקציה ?
אתם! הניקים החשובים שהשקיעו כבר בזה מרוצים ?
איזה חברה יש לכם ?
מה ההשואה שלכם בין אינדוקציה לגז ?
ולסיום בין 1 ל10 איזה ציון אתם נותנים לכיריים שלכם ?
תודה מראש על העזרה הנדיבה משיתוף הניסיון שלכם שמאוד יעזור להחלטה שלי (מקוה)
בלתק
לנו יש אינדוקציה, מרוצה מאד!!
קל לניקוי, מבשל יותר מהר וגם הנראות שונה לגמרי:)
לנו יש אינדוקציה מחברת BEKO
נותנת 10

• הוסף לסימניות
חיסרון של אינדוקציה שלא חשבתי עליו -
אי אפשר לעשות חציל קלוי על הגז! (חלק בלתי נפרד מהתפריט השבתי שלנו עד שהחלפנו לכיריים אינדוקציה)
אני שורפת על פלנצה על האינדוקציה/ על טורבו בתנור (מניחה גבוה קרוב לחום)
יוצא פצצה

• הוסף לסימניות
2 החסרונות היחידים הם באמת כשיש הפסקת חשמל, אין מה לעשות,
ולמי שרוצה לבשל בחג, אז אין אפשרות.
לגבי יום טוב, שמעתי פתרון:
להניח בערב החג כיסוי מתכת כלשהוא על המשטח (חלקי או מלא) ולכוון את הפעלת הכיריים עם שעון שבת, כך שכאשר השעון יהיה במצב הפעלה הכיריים יזהו את משטח המתכת וידלקו וכך הסירים ישבו כמו על מעין בלעך.

אין לי אינדוקציה, אז לא בררתי מול גורם הלכתי

בכל מקרה לא יודעת אם ישים, כלומר האם צריך גם לחיצה על כפתור מעבר להעברה למצב הפעלה על ידי שעון שבת?
אם כן, נשמע שזה תועלתי רק עבור ליל יום טוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה