דרוש מידע כלה | חתן | אופרוף...

• הוסף לסימניות
ערב טוב!
מחפשת רעיונות, (אפשר גם קצת נועזים) שכלה יכולה להביא לחתן לשבת אופרוף.
אשמח לכל רעיון
תודה ;)

• הוסף לסימניות
בושם
סט להבדלה
זמירות לשבת
גביע לקידוש

• הוסף לסימניות
בעלי שלח לי לשבת אופרוף אלבום עם כל התמונות שלנו מתקופת האירוסין
(הקפדנו להצטלם באדיקות בכל מפגש)
לא היה מחמם את הלב וכיף כמו זה!!!!!!
וכמובן- מכתב עסיסי

• הוסף לסימניות
אולי קופסא יפה עם עוגיות מעשה ידיה (זה עושה להם את זה!)
לכתוב ד"ש מהבית
וכמובן מכתב.

• הוסף לסימניות
תמונה של החתן והכלה על מגנט מודבקת (בפוטושופ) בתוך רכב,
ורושמים "אוטוטו זה מגיע....."
ואם רוצים משהו יותר משודרג, (אבל יותר מתאים שהחתן נותן לכלה...), יש נר שעווה בצורת חתן וכלה נוסעים ברכב, (אני קיבלתי את זה ביחד עם הפמוטים וזה היה המשפט "אוטוטו זה מגיע.....")

• הוסף לסימניות
תמונה של החתן והכלה על מגנט מודבקת (בפוטושופ) בתוך רכב,
ורושמים "אוטוטו זה מגיע....."
ואם רוצים משהו יותר משודרג, (אבל יותר מתאים שהחתן נותן לכלה...), יש נר שעווה בצורת חתן וכלה נוסעים ברכב, (אני קיבלתי את זה ביחד עם הפמוטים וזה היה המשפט "אוטוטו זה מגיע.....")
יש לך מושג איפה אפשר לקנות את הנר שעווה הזה?
אני צריכה את זה דחוף לשבת הקרובה....
תודה רבה!

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה