עזרה כלו כל הקיצים-תולעים בכל מקום

• הוסף לסימניות
אני אפילו לא יודעת אם זה תולעים
אין לי איך לצלם לכם את זה
זה דומה ללטאה קטנטנה ובכמויות. בהתחלה חשבנו שזה ממש מעט.. אך מתחילים לגלות אותם בארונות!!!!!
בין הבגדים!!! מה עושים???? :( :( :(

• הוסף לסימניות
אני אפילו לא יודעת אם זה תולעים
אין לי איך לצלם לכם את זה
זה דומה ללטאה קטנטנה ובכמויות. בהתחלה חשבנו שזה ממש מעט.. אך מתחילים לגלות אותם בארונות!!!!!
בין הבגדים!!! מה עושים???? :( :( :(
תתקשרו למדביר דחוף עזבו אותכם פרוג.....

• הוסף לסימניות
דג הכסף?

קבצים מצורפים

• 1731217108298.png
    1731217108298.png
    KB 135.7 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
יש

יש לי פחד לעשות הדברה בבית בגלל הקטנטנים וכל הסיפורים
אין לי לאן לצאת אבל זה סיוט!
הספורים שהיו כי לא התנהגו לפי הכללים
תלכו למדביר מורשה ותיקני
יום טיול
שווה כל שקל!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אנחנו גילינו כשנה לאחר בניה ושיפוץ של הדירה, שהמרפסת שרות שלנו מוצפת בדברים הדוחים הללו.
עשיתי סקירת מערכות לאתר את המקור ונמצא המקום,
היה לנו במרפסת קרמיקות חדשות שנשארו מהבניה והם היו על הרצפה בצד מצופות בקרטונים, ודגי הכסף (למה נתנו שם כל כך אקזוטי ליצור כל כך מגעיל) שכנו שם בהמוניהם. העפנו את כל הקרטונים ודגי הכסף נעלו.
לפעמים אני רואה בבית בפינות ממש פעם בכמה חודשים איזה דג כסף. אבל הכמות הגדולה נעלמה לחוטין.

• הוסף לסימניות
אנחנו גילינו כשנה לאחר בניה ושיפוץ של הדירה, שהמרפסת שרות שלנו מוצפת בדברים הדוחים הללו.
עשיתי סקירת מערכות לאתר את המקור ונמצא המקום,
היה לנו במרפסת קרמיקות חדשות שנשארו מהבניה והם היו על הרצפה בצד מצופות בקרטונים, ודגי הכסף (למה נתנו שם כל כך אקזוטי ליצור כל כך מגעיל) שכנו שם בהמוניהם. העפנו את כל הקרטונים ודגי הכסף נעלו.
לפעמים אני רואה בבית בפינות ממש פעם בכמה חודשים איזה דג כסף. אבל הכמות הגדולה נעלמה לחוטין.
אנחנו גם אחרי שיפוץ (אמנם כמה שנים)
זו דירה שכורה ומסתבר שיש רטיבויות בקירות או משהו כזה
אז ריסוס יכול לעזור?
לצערי את הקירות אני לא יכולה לזרוק

• הוסף לסימניות
אנחנו גם אחרי שיפוץ (אמנם כמה שנים)
זו דירה שכורה ומסתבר שיש רטיבויות בקירות או משהו כזה
אז ריסוס יכול לעזור?
לצערי את הקירות אני לא יכולה לזרוק
אם אני לא טועה קראתי שבדרך כלל הם באים לאיזורים שיש בהם ניירות בדים וקרטונים.

• הוסף לסימניות
מועתק מהמכלול [לא מנסיון]
  • דרך נוספת ללכוד דגי כסף היא להניח תפוח אדמה מרוסק על לוח ליד מחבואם למשך הלילה. דג הכסף יזחל לתוך תפוח האדמה כדי להיזון ממנו. בבוקר שלמחרת אפשר להשליך את כל תפוח האדמה, כולל דג הכסף שבתוכו.

• הוסף לסימניות
מועתק מהמכלול [לא מנסיון]
  • דרך נוספת ללכוד דגי כסף היא להניח תפוח אדמה מרוסק על לוח ליד מחבואם למשך הלילה. דג הכסף יזחל לתוך תפוח האדמה כדי להיזון ממנו. בבוקר שלמחרת אפשר להשליך את כל תפוח האדמה, כולל דג הכסף שבתוכו.
יש מישהו שניסה את זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה