מידע שימושי כלי בית בסיסיים איפה הכי זול בירושלים

• הוסף לסימניות
בהום פלייס או בעזרה ואחורה
כלים כמו סירים, מגבים מסננות לכיור...

• הוסף לסימניות
הום פלייס יקר פחד!
ראיתי קטלוג של הסטוק בגבעת שאול מחירים טובים מאוד.
אמפריית החסד
יש את כלי לבית בשטראוס ומאה שערים -אין לי מושג לגבי מחירים..

בכל חנות יש דברים שהם זולים יותר ודברים שיקרים יותר, אם יש לך כח ועצבים צריך פשוט להסתובב ולהשוות או לקנות בכל מקום את הזול...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צקצוק;1230994:
הום פלייס יקר פחד!
ראיתי קטלוג של הסטוק בגבעת שאול מחירים טובים מאוד.
אמפריית החסד
יש את כלי לבית בשטראוס ומאה שערים -אין לי מושג לגבי מחירים..

בכל חנות יש דברים שהם זולים יותר ודברים שיקרים יותר, אם יש לך כח ועצבים צריך פשוט להסתובב ולהשוות או לקנות בכל מקום את הזול...
כפי הידוע לי להום פלייס יש מחירים מאוד טובים ובפרט המבצעים.
להסטוק היה סניף בשמואל הנביא ותוך תקופה קצרה הם סגרו, אם הם היו כל כך זולים ומושכים קליינטים הם היו מחזיקים מעמד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;1231038:
כפי הידוע לי להום פלייס יש מחירים מאוד טובים ובפרט המבצעים.
להסטוק היה סניף בשמואל הנביא ותוך תקופה קצרה הם סגרו, אם הם היו כל כך זולים ומושכים קליינטים הם היו מחזיקים מעמד.

אני מדברת - כותבת מתוך ברור מעמיק...
אתמול ראיתי קטלוג של הסטוק והמחירים יותר זולים מהמקומות אחרים!

• הוסף לסימניות
יש חסד מבצעים על סירי סולתם

75 % הנחה 50+ 20 עד יום חמישי שווה בדיקה

• הוסף לסימניות
אמפרית החסד.

• הוסף לסימניות
יש עכשיו מבצעים גדולים בהסטוק שווה מאד

• הוסף לסימניות
יש לכם מה להציע בבני ברק? חשוב לי בעיקר חנות עם מבחר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה