כלי ויזואלי כתוסף לגוגל אנליטיקס ומציג את כמות הגלישה בפועל

• הוסף לסימניות
ראיתי פרסום על כלי יחודי שמאפשר לך לראות בדפדפן כרום את הגלישה בפועל, וכמה כעת גולשים בכל חלק בדף - אחוזי הקלקה, והכל בתצוגה ויזואלית בדפדפן.

ניתן לראות כאן
http://www.booot.co.il/google-analytics-in-page-chrome-extension/

א. אשמח לדעת אם מישהו התנסה בכלי זה.
ב. ניסיתי להוריד את הכלי הזה, והאתרוג חסם אותי. אשמח אם מישהו יוכל להעלות אותו לכאן.

• הוסף לסימניות
מה הענין בתוסף? זה לא ברור, הרי אם את נכנסת לגוגל אנליטיקס, את רואה במילא את כל האינפורמציה לא?

קחי בחשבון שזה גם עלול להאט את העבודה של כרום עצמה, וגם כמובן ליצור בלגאן בהדר של הדפדפן.
נראה לי מיותר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;1591554:
מה הענין בתוסף? זה לא ברור, הרי אם את נכנסת לגוגל אנליטיקס, את רואה במילא את כל האינפורמציה לא?

קחי בחשבון שזה גם עלול להאט את העבודה של כרום עצמה, וגם כמובן ליצור בלגאן בהדר של הדפדפן.
נראה לי מיותר

אני צריכה להכנס לאנליטיקס כדי לראות, כאן זה על הדף של האתר!

• הוסף לסימניות
יש את התוסף הרשמי של אנליטיקס שעושה את אותה עבודה.
עדכון: עכשיו פתחתי את הקישור ו ראיתי שזה מה שמדברים שמה בכתבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;1591774:
יש את התוסף הרשמי של אנליטיקס שעושה את אותה עבודה.
עדכון: עכשיו פתחתי את הקישור ו ראיתי שזה מה שמדברים שמה בכתבה.

התוסף הרשמי מראה לך על הדף בדפדפן את ההקלקות על כל אלמנט?
יש לי את התוסף הרגיל שמראה שורה אחת ובה גרף של צפיה בעמוד בלבד.

אגב - בהזדמנות זו אשאל - התוסף הזה של גוגל עובד אצלי רק בדפים שהכתובת שלהם באותיות אנגליות, ולא בדפים שהכתובת בעברית. יש לזה הסבר?

• הוסף לסימניות
אני משאירה את העמוד פתוח קבוע

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;1592261:
אני משאירה את העמוד פתוח קבוע

והוא מראה לך את מספר ההקלקות על כל אלמנט?

• הוסף לסימניות
תלוי באיזה אפשרות אני נמצאת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה