כלי כסף - ניקוי וציפוי

• הוסף לסימניות
הציעו לי למסור את כלי הכסף לניקוי ולצפותם בלקה.
למי יש ניסיון עם זה? המלצות?
תודה!

• הוסף לסימניות
עשיתי לפני שנתיים את הפמוטים של שבת.
נשמר מאוד יפה, אבל!! אי אפשר לנקות אותם משמן כי אסור להרטיב וכמובן אסור לסבן, רק לנקות עם מטלית לחה..... ואז זה לא נקי לגמרי, ונוצרים קצת כתמים לא יפים.
אבל עדיין ברושם הכללי זה נראה יפה, מבריק, ולא צהוב.

ברור שמסיבה זו, הציפוי לא מתאים לגביע של שבת וכדו'..

• הוסף לסימניות
אני עשיתי לפני שנה לפמוט, ומאוד מרוצה,
הפמוט היה קשה לניקוי והצהיב מהר מאוד, ומאז
אני רק מנקה בעדינות עם מטליתי לחה והפמוט נראה יפה מאוד.

• הוסף לסימניות
בהחלט בלתי הפיך. בגלל שאם יש סריטה או עקימות או קריץ - הלך לך הכלי!
אחרי הציפוי לא ניתן לתקן שוב ורואים כל סימן. ושומן בפרט!!!!
לא ממליצה.

• הוסף לסימניות
תודה!
המידע מאד עזר לי להחליט שאני יורדת מהרעיון.
עדיף לקרצף פעם בחודש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sp65;1177533:
בהחלט בלתי הפיך. בגלל שאם יש סריטה או עקימות או קריץ - הלך לך הכלי!
אחרי הציפוי לא ניתן לתקן שוב ורואים כל סימן. ושומן בפרט!!!!
לא ממליצה.

מאיפה את לוקחת את זה???
הבעל החנות אמר לי בפרוש שאם שוטפים את זה יורד הלק!!! ובגלל זה אסור לשטוף!!
עשיתי את זה על הפמוטות חנוכיה וקופסה לאתרוג, אני מאוד מרוצה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה