אני מבוטחת בכללית מושלם וכן ילדי,
לאחרונה פנו אלי כמה פעמים מטעם הקופה בניסיון לשכנע לעבור לכללית פלטיניום,
אשמח לשמוע האם זה דבר חשוב ששווה את המחיר
לדעתי כן מנסיון....אני לא משתמשת בכללית סמייל וכו, גם לא במשקפיים,
אני שואלת בעיקר בשביל ביטוח למקרים קשים יותר (ניתוחים, רפואה פרטית...) שלא נצטרך בעז"ה,
זה משתלם?
תעשי.אני מבוטחת בכללית מושלם וכן ילדי,
לאחרונה פנו אלי כמה פעמים מטעם הקופה בניסיון לשכנע לעבור לכללית פלטיניום,
אשמח לשמוע האם זה דבר חשוב ששווה את המחיר
כן. לא מהסיון אישי, אבל תמיד טוב שיש את הביטוח הכי גבוה בבריאות, כי א"א לדעת...אני לא משתמשת בכללית סמייל וכו, גם לא במשקפיים,
אני שואלת בעיקר בשביל ביטוח למקרים קשים יותר (ניתוחים, רפואה פרטית...) שלא נצטרך בעז"ה,
זה משתלם?
כן.ואם זה לגבר ?
אין לו סל לידה והוא עבר כבר את גיל 18, זה משתלם ?
שיהיה בריא עד מאה ועשרים ולא יצטרך כלל, אך לעיתים זה מאד עוזר.ואם זה לגבר ?
אין לו סל לידה והוא עבר כבר את גיל 18, זה משתלם ?
אני חושבת שבמושלם אין סל לידה בכלל, רק בפלטינום יש סל לידה. (לא אומרת שכדאי לעשות פלטינום... תבדקי אם את רוצה בכלל לנצל את הסל לידה)מה משתלם בהריון שני לעשות מושלם או פלטיניום?
מה האפשרויות לניצול סל לידה מקסימלי!
תודה רבה!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים