דרוש מידע כללית מושלם או פלטיניום

• הוסף לסימניות
אני מבוטחת בכללית מושלם וכן ילדי,
לאחרונה פנו אלי כמה פעמים מטעם הקופה בניסיון לשכנע לעבור לכללית פלטיניום,
אשמח לשמוע האם זה דבר חשוב ששווה את המחיר

• הוסף לסימניות
השאלה היא כזאת
האם את בכלל משתמשת בהטבות שהביטוח המושלם נותן לך?
לרוב זה סתם תשלום חודשי מיותר
ששנתי יוצא המון כסף....

• הוסף לסימניות
בשוטף, זה הנחות מאד משמעותיות בטיפולי שיניים, משקפיים לילדים, התפתחות הילד וכו', אבל עדיין אם בעז"ה לא תצטרכו חלילה ניתוח פרטי וכד', וודאי שזה לא מחזיר את ההשקעה.
אולם מי שנצרך לנ"ל זה הבדל משמעותי (אני אישית חסכתי עשרות אלפי שקלים, אבל כמובן הייתי מעדיף "להפסיד" ולא "להרוויח").

• הוסף לסימניות
פלטיניום משתלם כי מקבלים משקפיים בחינם עד גיל 18
אחרי גיל 18 כדאי לבטל לבנים
אבל לבנות- יש בית החלמה אחרי לידות אז שווה
וגם לשיניים זה יותר משתלם לא זוכרת למה

• הוסף לסימניות

אני חושבת שזה ממש משתלם זה לא יוצא כזה יקר, יש בזה מחיר למשפחה, וזה ממש משתלם, א"א לדעת מה החיים מביאים, אני ספציפית עשיתי פלטיניום וממש לא מתחרטת.
ודרך אגב במידה ואת עושה פלטיניום את מרוויחה גם את ההטבות של המושלם....

• הוסף לסימניות
אני לא משתמשת בכללית סמייל וכו, גם לא במשקפיים,
אני שואלת בעיקר בשביל ביטוח למקרים קשים יותר (ניתוחים, רפואה פרטית...) שלא נצטרך בעז"ה,
זה משתלם?

• הוסף לסימניות
אני שואלת בעיקר בשביל ביטוח למקרים קשים יותר (ניתוחים, רפואה פרטית...) שלא נצטרך בעז"ה,
זה משתלם?
לדעתי כן מנסיון....

• הוסף לסימניות
בלת"ק
תעשי.
בהתחלה לא עשינו, אבל בהמשך זה התחיל להציק...
בסוף עשינו.

• הוסף לסימניות
זה משתלם?
כן. לא מהסיון אישי, אבל תמיד טוב שיש את הביטוח הכי גבוה בבריאות, כי א"א לדעת...
(סל לידה נראה לי גם יותר משתלם)

• הוסף לסימניות
ואם זה לגבר ?
אין לו סל לידה והוא עבר כבר את גיל 18, זה משתלם ?

• הוסף לסימניות
מה משתלם בהריון שני לעשות מושלם או פלטיניום?
מה האפשרויות לניצול סל לידה מקסימלי!
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
מה משתלם בהריון שני לעשות מושלם או פלטיניום?
מה האפשרויות לניצול סל לידה מקסימלי!
תודה רבה!!
אני חושבת שבמושלם אין סל לידה בכלל, רק בפלטינום יש סל לידה. (לא אומרת שכדאי לעשות פלטינום... תבדקי אם את רוצה בכלל לנצל את הסל לידה)

• הוסף לסימניות
אני בפלטינום
רציתי לבטל ואיכשהוא דחיתי את זה מיום ליום
עד שהבן נזקק לניתוח (לא משהו רציני) שלא עלה לי שקל!
במקרה הספציפי הזה חסכתי יותר ממה ששילמתי עליו בפלטינום במשך כל חייו עד עכשיו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

שלום, אשמח לדעת האם יש מישהי שקבלה החזר מכללית בעבר עבור מיילדת פרטית במעיני הישועה.

על פי התקנון המפורסם באתר כללית לגבי סל הריון ולידה ללקוחות כללית מושלם פלטינום, נכתב במפורש כך:
"דולה/מיילדת מוסמכת תומכת לידה - תקרת החזר של 75% מההוצאה בפועל עד 1,500 ש"ח, השירות ניתן רק בליווי בלידה בלבד. במקרה של ליווי המבוצע ע"י רופא/ה ו/או מיילדת מוסמכת בבית חולים ציבורי - יש לצרף מסמך המאשר כי בלידה נכח/ה רופא/ה ו/או מיילדת נוסף/ת מטעם בית החולים."

ילדתי לפני תקופה קצרה ושילמתי עבור שירות של מיילדת מוסמכת בבית החולים "מעיני הישועה". קיבלתי קבלה מבית החולים, לאחר הלידה פתחתי בקשה להחזר עבור ההוצאה, צרפתי את המסמכים כולל אישור כי בלידה נכחה עוד מיילדת, קבלה, וכן תעודת דולה של המיילדת ששכרתי, ליתר בטחון שכללית תראה שהיא לא רק מיילדת אלא גם דולה, למרות שלפי התקנון מספיק מיילדת בלבד.

לאחר חודש קבלתי תשובה כי הבקשה נדחתה, אחרי המתנות ממושכות בקווי הטלפון השגתי את המנהלת והיא טענה כי זה משום שהמסמך עם האישור שנכחה בלידה עוד מיילדת הוא מטעם הדולה והם רוצים אישור מטעם הבי"ח, ושעלי לשלוח את האישור למייל של ועדת ערר.

השגתי את דו"ח הלידה מטעם הבי"ח בו מפורטת כל התנהלות הלידה ומי היו הצוות, וניתן לראות כי לאורך כל הלידה,הבדיקות והטיפולים, נכחה המיילדת מטעם הבי"ח, והמיילדת ששכרתי רק לותה אותה בחלק מהלידה.

למרות זאת, כללית דחתה את הערעור,

ועדת הערר טענה כי "ההשתתפות הינה כנגד קבלת חשבונית פרטית מהדולה בלבד.מבדיקתנו עולה כי לא מדובר בשירות תמיכה בלידה אלא בפעולת הלידה עצמה ע"י אחות מיילדת", ובכך סתרה במפורש את לשון התקנון – שבו מצוין החזר גם עבור מיילדת מוסמכת.
וכן לא רשום בתקנון שהקבלה צריכה להיות מהדולה בלבד.

לפי מה שידוע לי כללית בעבר כן הייתה נותנת החזרים למקרה הנ"ל. אשמח לדעת האם מישהי כאן קבלה מהם החזר.

ומי שבונה על החזר מהקופה לשירות הנ"ל והיא בכללית כדאי לה לעבור קופה לפני הלידה,
מבדיקה שלי בחודשים האחרונים מכבי כן נותנת החזר.
 תגובה אחרונה 

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה