קורונה כללי הפורום לענייני קורונה והמסתעף - נא לקרוא

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
למרות ה"כשר" זה חסום בנטפרי
1584551643840.png

• הוסף לסימניות
כמלמד תורני הנני מחפש מפעיל קו שיהיה פתוח לכשרים
הם יש משהו שיוכל עזור לי בנידון
ותהיה זאת לזכותו וזכות כל משפחתו תודה

• הוסף לסימניות
כמלמד תורני הנני מחפש מפעיל קו שיהיה פתוח לכשרים
הם יש משהו שיוכל עזור לי בנידון
ותהיה זאת לזכותו וזכות כל משפחתו תודה
תעשה חיפוש בפרוג
היה כאן מישהו שפרסם על מערכת כזו במחיר סמלי

• הוסף לסימניות
הערה חשובה
הצטברו מספר תלונות על משתמשים שהתגובות שלהם בפורום עברו את הטעם הטוב, בעקבות כך הם הושעו מכתיבה בפורום.
נא שמרו על כללי הפורום שמצוינים בתחילת האשכול.

• הוסף לסימניות
@ניהול האתר
האם מקובל שאם כתבתי הודעה וזה לא מצא חן בעיני משהו ,אני מקבלת על כך שטיפה מכוערת בפרטי?
את ההודעה שהוא כתב לי הוא לא יפרסם בפומבי...
אולי כדאי לכתוב איזו אזהרה גם על כך?
ישר כוח, על העבודה המסורה!

• הוסף לסימניות
@ניהול האתר
האם מקובל שאם כתבתי הודעה וזה לא מצא חן בעיני משהו ,אני מקבלת על כך שטיפה מכוערת בפרטי?
את ההודעה שהוא כתב לי הוא לא יפרסם בפומבי...
אולי כדאי לכתוב איזו אזהרה גם על כך?
ישר כוח, על העבודה המסורה!
8. יש לכתוב אחד לשני בשיח מכבד, כתיבה מזלזלת או פוגעת תגרום מיידית להשעיית המשתמש מאתר פרוג ללא שום הסבר או נימוק.

• הוסף לסימניות
וכמובן, גם בהודעה פרטית
יש את כפתור ה'דיווח על תוכן שלילי'

בדיוק בשביל זה!

• הוסף לסימניות
פתחתי נושא שאלה הלכתית ולאחר התכתבות ממושכת ולא מעט השקעה, האשכול נמחק.
אם הבעיה היא מיקום האשכול, אשמח אם תוכלו להעבירו למקום אחר, שלשם הוא מתאים.
ואם לא, אשמח אם תעבירו לי את השירשור.

תודה

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה