כללי כל האורות נדלקים? אתם יודעים על מה מדובר? (הבאנר...*)

• הוסף לסימניות
עשיתי איזה 4 פעמים רענון לדף,
ולא הופיע אחר מאשר הבנאר למעלה של לופה
איפה הבאנר המסתורי הזה??

• הוסף לסימניות
אני בפיירפוקס וכבר הרבה זמן לא רואה שום באנר.
האם זה קשור לדפדפן?

• הוסף לסימניות
אני בפירפוקס ורואה את הבאנר של לופה

• הוסף לסימניות
סליחה... לא התכוונתי לעורר מהומה.
וגם שחכתי את פורמט הביקורת שהוא שורש הצלחתו של הפורום היקר הזה.
אז זה צריך להיות בערך ככה.
יישר כח גדול ליוצר/ת הבאנר המקסים! באמת יצירתי.
כל הקטע עם המנורות המתגלגלות והנדלקות ממש "מדליק" ;)
הייתי מציע לקצר את משך האנימציה הראשוני, ולהכניס קצת יותר "אקשן" כבר בשלב מוקדם של הבאנר. בהמשך רצוי להכניס משהו שייתן מושג לגבי סוג האירוע שמפרסמים.
ואיזה סוג של טיזר שיעודד את הצופה ללחוץ על הבאנר.

והכי חשוב, כדאי שהבאנר אכן יעבוד. ;)

כאן הקהל כבר כמעט "בכיס שלך" כי כולנו מתעניינים באירועים שמתפרסמים כאן. אבל זה לא תירוץ לא להשקיע.
בהצלחה!

ושוב סליחה על הגישה הלא-מכובדת ממקודם.

• הוסף לסימניות
חן חן לך שיע על הנסיון, אבל חושבני שאם תערוך סקר בין המשתתפים (הזועמים) פה, תגלה שמאה אחוז מהם כבר יעדיף את הגרסא הקודמת של דבריך.
שמעת אולי פעם על המושג: להכנס לנעלי השני??... (שאלה רטורית בלבד)

• הוסף לסימניות
אני לא רואה שום באנר עם פרטים... :( ורציתי לבוא :(

• הוסף לסימניות
הבאנר החדש ראוי לשבח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה