מידע שימושי "כל החולים בטיפול הנמרץ, חוץ מאחד, לא מחוסנים",

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
(ואני לא מדברת פה על דעת תורה)

למה את לא מדברת על דעת תורה???
יהודי מאמין שהולך אחרי גדו"י הולך להתחסן רק בגלל שגדו"י הורו זאת!!!! ולא בגלל שהוא מאמין שהחיסון יועיל או לא,
זה הניסיון של הדור שלנו בכל אשר יורוך... לא זוכרת בשנים האחרונות שהיה עוד דבר שגדו"י אמרו משהו שנראה הפוך מהשכל לכלל,

לאנשים חרדים באמת דעת התורה זה הדבר שמכריע ללא הכנסת שיקולים ודעות אישיות כלל!!!

• הוסף לסימניות
@מרשמלו @ניהול האתר
כדאי להשעות כותבות צעירות מידי בלי שום אחריות ציבורית.
גם התינוקים אצלי מתעטשים ולא מעלים כל עיטוש שלהם לפורום ציבורי.
מותר לכל אחד להביע את דעתו
וזו המעלה של פרוג....
אין אתר כזה שכל אחד מביע את דעתו בכל ענין...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
החמצן כן עוזר, זה מעלה ל85
אין צורך מיידי בהנשמה לפני שמנסים הרבה דברים אחרים.
סטורציה 85 זה לא מצב אידיאלי.
חוץ מזה יש גם פרמטרים נוספים (למשל, יציבות),
אבל תנוח דעתכם, מחלקות הקורונה (ומחלקות ט"נ הרגילות) עמוסות בלאו הכי,
תלכו להתנדב שם יום אחד, ותבינו שאין לאף אחד אינטרס להנשים חולה שלא זקוק לכך.

• הוסף לסימניות
לכל אדם יש דעה משל עצמו
ואם הוא החליט לא להתחסן בחיסון הראשון וגם לאחר מכן בחיסון השני
אז למה שאחרי שהוא רואה את כל התופעות לוואי ואיך שהחיסון לא משפיע
דווקא עכשיו הוא ירוץ להתחסן ..?

ואני לא מצליחה להבין איך אתם עדין רצים להתחסן אחרי שאתם רואים שזה לא מועיל
אתם פשוט שפני ניסיונות עובדה שאנחנו המדינה היחידה שמכניסים אותה לסגרים ואנחנו המדינה היחידה שעושה את החיסון השלישי!
(ואני לא מדברת פה על דעת תורה)
אבל איך אתם מוכנים להכניס לגוף שלכם חומרים שאתם לא יודעים מה יהיה ההשפעות שלהם?
איך אתם מסוגלים להכניס לגוף שלכם חומרים שאתם יודעים שיפגעו בכם בעתיד בכל דרך כל שהי?
תפסיקו לאכול כל מה שנותנים לכם בכפית
אתם לא מבינים שאם לא היה את כל האתרי החדשות וכל הערוצים למניהם.. לא היה קורונה בכלל
אנשים היו ממשיכים להתנהל כרגיל והכל היה טוב
בבתי החולים לא יכולים כבר לטפל בחולים ובאמת לא מטפלים בהם
יש לי חברה שאבא שלה היה חולה אנושששששש במצב קטסטרופה ורק בגלל שהיה להם אנשים בעלי אמצעים שעזרו להם ושיחדו את הרופאים רק כך הסכימו להסתכל על אבא שלה וכיום ברוך ה' הוא יצא מהקורונה..

כל חולה שהולך לבית חולים ומחברים אותו למכשיר הנשמה
הריאות שלו כבר לא יצליחו לחזור לעצמם אחרי שחודש לפחות הם עובדות רק עם מכשיר הנשמה
אולי הגיע הזמן שתרגיעו עם כל הלחץ שלכם ועם כל החיסונים
ותתחילו לקחת את החיים בפרופורציות
איך אפשר להגיד לא משפיע כשהיה לנו שקט מהקורונה כמעט חצי שנה? זה לא חיים שלמים?

ובאמת כנראה שרחמנא ליבא בעיי ולא הגיע לנו שתהיה בחיסון ברכה ליותר זמן.
חודש אלול זה הזמן לקרוע את השמיים לשנה טובה ומתקוה!!!!!

• הוסף לסימניות
רוב ככל התסנינים בריאות שנגרמים מהקורונה הם גלקות ריאה חידקיים
החמצן העלה ל85 אפשר לחכות תחת השגחה עם טיפול אנטיביוטי וגם סטרואידים
לא באתי להתווכח, רק להסביר שהרופאים לא מנשימים סתם.
כמובן שכל מקרה יש לדון לגופו של עניין, אם הנתונים יאפשרו טיפול תרופתי כמו שאתה מציע, הנחת היסוד שלי שהוא יינתן.

• הוסף לסימניות
רק מעט מגדולי ישראל אמרו לפני השואה שיש סכנה וצריך לברוח
הכל תלוי ברצון ה' ואם הדור לא זכאי אז...
אני מחכה כבר למשיח ולו בכדי שישים קץ לכל הדמגוגיות כגון אלו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה