התייעצות כל היום בוכה, אני משתגעת!

• הוסף לסימניות
הבת של השכנים החדשים.(ילדה בת 6 לפחות)
שהחלון שלהם חצי מטר ליד החלון שלי (כי הם הרחיבו את הבית על חשבון ההול שליד הדלת, וככה אני שומעת הכל והם שומעים ורואים הכל, כולל את הארוחת ערב שלי, לא השגת גבול? לא יודעת)
לעניינינו, היא רב היום פשוט בוכה בקול, וזה פשוט נמאס ומעצבן, אני מרגישה שיש לי בבית ילד שכל היום צורח ובוכה!!
זה נשמע פשוט פינוק, לא איזה התעללות או משו..
מה אני יכולה לעשות חוץ מלסגור את החלונות ואז אין לי אוויר?
אולי כשתפגשי את הילדה יום אחד, תנסי לגשש אצלה. תנסי להגיד לה בעדינות שאת שומעת אותה עד אליך הביתה צוחקת ולפעמים גם בוכה.. אולי כשהיא תבכה פעם הבאה היא תיזכר שאת שומעת ותפסיק

• הוסף לסימניות
בת שש?
זה באמת מחרפן!
אולי תדפקי בשעת מעשה ותבקשי מהילדונת עצמה להפסיק לבכות, כי זה מפריע לך? היא תתפדח, וזה עשוי לעזור
זהו שלא באמת נעים לי.
אולי היא סובלת ממשו שאני לא יודעת, אולי היא ילדה מיוחדת?
לא דברים שאני יודעת
לא רוצה לפגוע באימא..

• הוסף לסימניות
זהו שלא באמת נעים לי.
אולי היא סובלת ממשו שאני לא יודעת, אולי היא ילדה מיוחדת?
לא דברים שאני יודעת
לא רוצה לפגוע באימא..
צודקת....
ברור שנשמע ממש מטריד ולא נעים
אבל חובה לנהוג ברגישות!!!
שחס וחלילה לא לפגוע, מאמינה שהם כנראה מתמודדים יותר ממך.....
ולומר לילדה- ברור שלא!!!

• הוסף לסימניות
מכירה משפחה שאחד הילדים שלהם סבל מאקזמה.
בתקופות קשות הוא היה בוכה המון מרוב גירודים, ואי אפשר היה לעזור לו.
ערב אחד דפק להם שוטר בדלת.
מסתבר שהשכנים שמעו את הבכי המתמשך וחששו מהתעללות.
(השוטר כמובן ראה את הילד והבין מה הסיפור)
אז כן, גם ילד בן 6 יכול לבכות הרבה בלי שיהיה מה לעשות עם זה.
וגם אם זה בגלל שההורים "לא יודעים לחנך" ולכן הילד בוכה על כל שטות, אין מה לעשות עם זה

• הוסף לסימניות
אולי כשתפגשי את הילדה יום אחד, תנסי לגשש אצלה. תנסי להגיד לה בעדינות שאת שומעת אותה עד אליך הביתה צוחקת ולפעמים גם בוכה.. אולי כשהיא תבכה פעם הבאה היא תיזכר שאת שומעת ותפסיק

אם יש לך אומץ, והמשפחה בסגנון זורם, אולי גם תציעי לילדה איזה מבצע קטן, שהיא מקבלת ממך ממתק או פרס (בשקל) כאשר היא מתאפקת ונמנעת מלבכות. אפשר לומר לה שאת שומעת אותה בוכה, ומאד עצוב לך שהיא עצובה וכאובה, ואכפת לך ממנה, ואת רוצה לשמח אותה, ושיהיה לה טוב, אז מה דעתה - האם הרעיון הזה יעשה לה טוב?
יתכן וזה פתרון במקרה שבאמת הילדה לא סובלת ממצוקה פיזית, וזקוקה רק לעיצוב התנהגות.

• הוסף לסימניות
זהו שאני בדירה שכורה ולא ממש עקבתי אחר הבנייה..
אם כן תתיעצו עם דיין מומחה, יתכן שערך הדירה לשכירות ירד ביחס למה ששילמתם עד כה בעקבות היזק הראיה של השכנים מהדירה הסמוכה.
ובאופן שאכן ערך הדירה לשכירות ירד, צריך פיקחות גדולה לדעת איך להגיע להסכמה עם בעל הבית.

• הוסף לסימניות
אני מציינת שוב, אם היה מדובר בתינוק, אז לא הייתי פותחת שיח, כי זה תינוקות..
עלול להצביע על בעיית תקשורת
אבל- לא חושבת שתפקידך לאבחן אותה
אלא לבקש שאם ילדים בוכים
בבקשה שישתדלו שזה יקרה בחדרים הפנימיים ולא צמוד אליך
כי זה קשה לך מאוד.

לילדה בת 6 אפשר להגיד שאם היא רוצה לבכות שתבכה בחדר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה