מידע שימושי כל המידע אודות מגזין אשכולות - במספרים

• הוסף לסימניות
מאות מנויים
הגיליון יופץ בע"ה למאות מנויים ביום ד' י"ב ניסן

70 עמודים
למעלה מ-70 עמודים עמוסים בתוכן איכותי

21 - כותבי תוכן
@מ. י. פרצמן - עורכת ראשית
@ליאורהA - עורכת תוכן
@הדוויג - עורך תוכן
@אילה רובינפלד
@דיאלוג
@הזדמנות
@הכלבויניק
@ז.א.ב משכנתאות
@כהן הדיוט
@כותב השורות
@יוסף יצחק פ.
@לבי
@מירי11111
@נודד
@נ. גל
@פאר הפרי
@פסיק
@קוביד
@שיילה
@Natan Galant
@snapple

3 - גרפיקאים
@EPaP - מעצבת ראשית
@תלמידים
@אריאל לוי

12 - מאיירים
@אביה
@אמן הקריקטורות
@בן של מלך!
@ורד10
@יחיאל ב.
@נתנאל Art
@פרומי ק.
@רבקי רוקח
@רחל קארו
@שמחה יוסקוביץ
@aviyac
@מנדי פ.
@נחמהK

מקווים שלא שכחנו אף אחד...

שימו לב:
כמות הגליונות מוגבל!
ב"ה ההיענות גדולה, והרישום יסתיים ברגע שנגיע לכמות הגליונות שמדפיסים.

עריכה:
ההרשמה נסגרה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
מאות מנויים
הגיליון יופץ בע"ה למאות מנויים ביום ד' י"ב ניסן
הייתי בטוח שהרבה יותר.. (דרך מקומות ציבוריים ומרכזים מסחריים... וכבר נדוש בארוכה)...
כנראה שכרגע הזמן רק ל'בוטיק' עד לפריצה הגדולה..

21 - כותבי תוכן
רובם כבר נתנו כאן לייק:ROFLMAO:

• הוסף לסימניות
אני רק רוצה להבהיר שצוות העריכה עובד בימים האחרונים ללא נשימה כדי להדפיס את הגיליון בזמן, ולכן עוד לא הגיע למענה למיילים ולעדכונים לגבי כניסת תכנים. כולכם שלחתם חומרים מצוינים וכולם ראויים לתגובה, לצערי זה לא קורה במהירות האופטימלית. החזון הוא להגיע למענה ספציפי בימים הקרובים בעזרת השם.

• הוסף לסימניות
3 - גרפיקאים
@EPaP - מעצבת ראשית
@תלמידים
@אריאל לוי
באמת בידור לתייג אותי שורה אחרי...
עשיתי בערך 3 עשיריות האחוז מהיקף העבודה הבלתי נתפסת של @EPaP
עדיין מתקשה להאמין איך בן אנוש יחיד - מוכשר ככל שיהיה, יכול בזמן קצר כל כך להנפיק עבודה של צוות שלם....

• הוסף לסימניות
באמת בידור לתייג אותי שורה אחרי...
עשיתי בערך 3 עשיריות האחוז מהיקף העבודה הבלתי נתפסת של @EPaP
עדיין מתקשה להאמין איך בן אנוש יחיד - מוכשר ככל שיהיה, יכול בזמן קצר כל כך להנפיק עבודה של צוות שלם....
ואני אפילו פחות.....
הכבוד הגדול שייך לרבנית @EPaP!!!!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה