"כל השדים"

• הוסף לסימניות
הציור מזכיר לי את ההזיות שיש לי כשאני חוטף חום

• הוסף לסימניות
וואוו ו איזה דמיון מפותח!..

יפה מאוד!
הצלחת להעביר את אוירת הציור במדויק!

• הוסף לסימניות
הציור מזכיר את האיורים בספרים של פעם, הוא יפה מאד בקוים ובאוירה. רק לא מתחברת לסגנון אנשים וק"ו שדים שכאלה.
אם תכתבי רקע לאיור ממה הוא נוצר, מאמינה שיהיו לך יותר תגובות וצילצולים.
משהו מעניין: הסגנון שלך פחות מקובל ושל עוד כמה סנוניות פה, אבל להם יש תגובות וצילצולים לא בגלל שעבודותיהם יותר יפות אלא בגלל שהם יותר מקובלים בפורום.

• הוסף לסימניות
הכל טוב ויפה אבל לא נראה לי שזה סגנון ציור של חרדים ושזה מתאים לכאן זו דעתי האישית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרבי מיעוטו;1795789:
הכל טוב ויפה אבל לא נראה לי שזה סגנון ציור של חרדים ושזה מתאים לכאן זו דעתי האישית

נא להירגע!

• הוסף לסימניות
טוב סליחה אני מצטערת שעוררתי שדים. לא זו היתה כוונתי שוב סליחה

• הוסף לסימניות
בימים קשים כאלו לישראל, אין זה הזמן להתחיל במריבות ועקיצות זה על זה.
עכשין דוקא הזמן להגביר אחדות ואהבה לזולת.
נכון שלא כל ציור שאחד אוהב יאהב גם השני אבל לא לפגוע זה בזה.

שנשמע בשורות טובות.

• הוסף לסימניות
ציור מיוחד ומעניין
מזכיר לי את מחול השדים שמתחולל פה בארץ בימים האחרונים...

• הוסף לסימניות
בהחלט סגנון מעניין וייחודי, הצצה לעולמות הדמיון הפרוע :)

וכל השאר עניין של טעם אישי.

• הוסף לסימניות
זה יכול להיות בקלות איור של אחד מסיפורי רבי נחמן..
אולי אלה שדין יהודאין?

• הוסף לסימניות
הזוית ממש מרתקת שלא לדבר על הדמויות ההזויות..;)

• הוסף לסימניות
באמת סליחה

באמת סליחה אבל זה שכתב שהציור לא מתאים לציבור שלנו צודק בהחלט!
בלי כוונה להעליב חלילה
אבל אם אפשר יותר יהודי במקצת
תודה

• הוסף לסימניות
ציור מעניין, הוא מזכיר לי איזה סגנון ציור שנתקלתי בו בעבר--- לא זוכרת באיזו הזדמנות.

הציור מזמין צ'יזבט א-ר-ו-ך ומפחיד... כזה שמשקשקים תחת השמיכה כהוגן....

אם היה איזה רעיון עמוק מאחורה, זה היה מושלם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה