כל ישראל ערבים - ועשית ככל אשר יורוך!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1339510:
כנראה שפעם התקשרתם לשם או משהו כזה...

נכתב ע"י חנון;1333749:
חוצפה ממדרגה ראשונה!
בעלי היה בקודש פנימה בזמן האחרון והטלפון של אדמו"ר שליט"א מצלצל ועל הקו הקלטה של קו נייעס...

... !!!

• הוסף לסימניות
כל 5 דקות הם מחליפים טלפון ומתקשרים להודיע
ולא משנה כמה פעמים סימנתי שלא מענין.
אתמול התקשרו אחרי חצות הלילה.
חוצפנים

• הוסף לסימניות
הבעיה שגם א"א להתלונן על הטרדה או יצוגית כי כל מספר מתקשר רק פעם אחת (כפול כמה מספרים שונים...)

• הוסף לסימניות
חולי
תגובה 42 לא מתאים בכלל לרוח האשכול, שכביכול מטרתו כבוד לגדולי ישראל
(אף אם הכוונה על הגבאים)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוסניו;1339541:
חולי
תגובה 42 לא מתאים בכלל לרוח האשכול, שכביכול מטרתו כבוד לגדולי ישראל
(אף אם הכוונה על הגבאים)

מה הבעיה?

כתבו שאם הם מתקשרים אל משהו סימן שהוא פעם התקשר אליהם והבאתי תגובה כראיה שהם מתקשרים גם לקדושי עליון שבודאי לא חשודים שהתקשרו אליהם וא"כ זו טענה מגוחכת ולא נכונה

בכ"מ אם יש צל של חשד של זילזול בקדושי עליון אלו אני אמחק את זה מיד

(מדבריך נראה שלא הבנת נכון את התגובה שכתובה שם...;))

• הוסף לסימניות
אני לא רב של פרוג להגיד מה צריך למחוק
בהשקפה ראשונה התגובה נראה כאילו שאתה רוצה להגיד שמישהו התקשר מהטלפון של האדמו"ר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חולי;1339544:
מה הבעיה?

כתבו שאם הם מתקשרים אל משהו סימן שהוא פעם התקשר אליהם והבאתי תגובה כראיה שהם מתקשרים גם לקדושי עליון שבודאי לא חשודים שהתקשרו אליהם וא"כ זו טענה מגוחכת ולא נכונה

בכ"מ אם יש צל של חשד של זילזול בקדושי עליון אלו אני אמחק את זה מיד
לאדמורי"ם גדולים אין טלפון אישי, הטלפון נמצא בשימוש המשב"ק וכו' ואפשר שהם חשודים על התקשרות לקוים אלו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוסניו;1339547:
אני לא רב של פרוג להגיד מה צריך למחוק
בהשקפה ראשונה התגובה נראה כאילו שאתה רוצה להגיד שמישהו התקשר מהטלפון של האדמו"ר

לא כך כתוב בתגובה שם ... כתוב שהם התקשרו לטלפון של האדמו"ר.. וכמו שהם מטרידים את כולנו

• הוסף לסימניות
קבלתי אכן את ההסבר שיש כאן אי הבנה מצידי,
וטוב שהסברת את עצמך
ותעשה איך שאתה מבין

• הוסף לסימניות
בחיים לא התקשרתי למספרים האלו וכל היום אני מקבל הטרדות מהם, חסר להם שאני יתפוס אותם..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חולי;1339549:
לא כך כתוב בתגובה שם ... כתוב שהם התקשרו לטלפון של האדמו"ר.. וכמו שהם מטרידים את כולנו
בדיוק זה מה שכתבתי קודם:
נכתב ע"י חנון;1333749:
חוצפה ממדרגה ראשונה!
בעלי היה בקודש פנימה בזמן האחרון והטלפון של אדמו"ר שליט"א מצלצל ועל הקו הקלטה של קו נייעס...
הם הרי לוקחים רשימה ומצלצלים באקראי וזה מה שקרה
לפחות בעלי זכה לשיחה על מעללי הקו וכמה מסוכן להתקשר אליהם
אין לגבאים גישה לטלפון והתקשרו באקראי כמו שמתקשרים אלי / שולחים מיילים מכל מיני מקומות שבחיים לא פניתי אליהם

• הוסף לסימניות
הקול החרדי שלום רב!
השעה 2 בצהריים.
ד-ר-מ-ה ברחוב רבי עקיבא בבני ברק! פקק ארוך מאד ברחוב רבי עקיבא, אנחנו מתחברים ליוסי שנמצא ברגע זה על האוטובוס! ורואה בעצמו את הפקק!!!!
- יוסי?
-כן!
- אתה נמצא על האוטובוס ורואה את הפקק, ספר לנו מה אתה רואה?!
- כן, אני נמצא על האוטובוס ורואה פקק ארוך לכל אורך הרחוב, פשוט פקק - - -
- תודה לך יוסי.
- צהרים טובים.

אז הנה, ממש כפי שדיווחנו, ברגעים אלו מתרחשת ד-ר-מ-ה ברחוב ברחוב רבי עקיבא! פקק ארוך ומתמשך לכל אורך הרחוב!

למעבר לעדכון הקודם הקש שלוש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מiכר;1339603:
הקול החרדי שלום רב!
השעה 2 בצהריים.
ד-ר-מ-ה ברחוב רבי עקיבא בבני ברק! פקק ארוך מאד ברחוב רבי עקיבא, אנחנו מתחברים ליוסי שנמצא ברגע זה על האוטובוס! ורואה בעצמו את הפקק!!!!
- יוסי?
-כן!
- אתה נמצא על האוטובוס ורואה את הפקק, ספר לנו מה אתה רואה?!
- כן, אני נמצא על האוטובוס ורואה פקק ארוך לכל אורך הרחוב, פשוט פקק - - -
- תודה לך יוסי.
- צהרים טובים.

אז הנה, כפי שדיווחנו דרמה ברחוב ברחוב רבי עקיבא! פקק ארוך ומתמשך לכל אורך הרחוב!

למעבר לעדכון הקודם הקש שלוש.
ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה