כל ישראל ערבים - ועשית ככל אשר יורוך!

• הוסף לסימניות
כדי להרבות זכויות ולמנוע מאחינו בית ישראל לעבור על דברי חכמים בשמיעת קווי נייעס ראוי שכל מי שמקבל טלפון מהם על מספר חדש שיתקשר לוועדת הרבנים בטל: 025381858 יש שם תא קולי מיוחד להשארת מספרים לחסימה.. יישר כח

• הוסף לסימניות
שורה ראשונה בגן עדן!!!
אשרכם ישראל!!!
אפשר להבין מה הסיפור??????????
מה רוצים מר' מוישה שיצא מהכוילל ורוצה קצת לדעת ואס איז נייס???
שיחכה להמודיע\ המבשר\ יתד של מחר??????
או אולי לסוף שבוע???
מה עדיף, שיחפש קיוסקים עם מעריב ומנחה? או אולי עם כמה פלאזמות? או אולי שישכנע את אישתו הגרפיקאית ש"כיכר זופניק" זה אתר שחשוב לפתוח כי זה לצורכי עבודה? או אולי שיחפש חברי שיש לה וואצאפ???? או שישתמשו בנגן כדי לשמוע את יעל ודן?
למה לחנוק?????
כשעמדו על הפרק פוליטיקות פנים חרדיות זה אולי היה מתאים אך דוקא עכשיו
זה כבר מחלה
סורי

• הוסף לסימניות
צודקת שבזמן רגיל יש שם יותר בעיות,
אבל בזמן מלחמה? זה לא פחות טוב מרדיו...

מחפשים להיות צדיקים?
יש לכל אחד הרבה במה להתחזק לפני שכופים דברים על הציבור (שלפעמים זו גזירה שלא יכולים לעמוד בה...)

* להסיר ספק, אני לא מאלו שמאזינים לקווי הנייעס, בכל מקרה*

ובלי קשר,
מצורף מכתב של הרב פרידמן על דעתו של הרב אלישיב בנידון הזה

קבצים מצורפים

• 641jhuby__w800h770q70.jpg
    KB 69.5 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י חויד;1333185:
צודקת שבזמן רגיל יש שם יותר בעיות,
אבל בזמן מלחמה? זה לא פחות טוב מרדיו...
לעניות דעתי, קול ברמה וקול חי עדיפים בהחלט על פני כל קו נייעס כלשהו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;1333173:
שורה ראשונה בגן עדן!!!
אשרכם ישראל!!!
אפשר להבין מה הסיפור??????????
מה רוצים מר' מוישה שיצא מהכוילל ורוצה קצת לדעת ואס איז נייס???
שיחכה להמודיע\ המבשר\ יתד של מחר??????
או אולי לסוף שבוע???
מה עדיף, שיחפש קיוסקים עם מעריב ומנחה? או אולי עם כמה פלאזמות? או אולי שישכנע את אישתו הגרפיקאית ש"כיכר זופניק" זה אתר שחשוב לפתוח כי זה לצורכי עבודה? או אולי שיחפש חברי שיש לה וואצאפ???? או שישתמשו בנגן כדי לשמוע את יעל ודן?
למה לחנוק?????
כשעמדו על הפרק פוליטיקות פנים חרדיות זה אולי היה מתאים אך דוקא עכשיו
זה כבר מחלה
סורי

אם את שואלת ברצינות אז תפני את השאלה ל"חונקים" ובראשם גדולי הדור אולי תצליחי "להסביר" להם "שיבינו" מה שכל אחד "מבין" והם "לא מבינים" שזה נקרא "לחנוק" ושיואילו בטובם להפסיק לשלוח את לומדי התורה לצפות בפלאזמות בקיוסקים.....!!!!!

(כמובן אני כותבת זאת כדי לחדד לכהה ההרגש והשכל שגדולי ישראל מבינים יותר מאיתנו מה חונק ומה לא מה מכשיל ומה לא!)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חויד;1333185:
יש לכל אחד הרבה במה להתחזק לפני שכופים דברים על הציבור (שלפעמים זו גזירה שלא יכולים לעמוד בה...)

לא הבנתי מי הם "הכופים" ו"הגוזרים" גזירה שלא יכולים לעמוד בה..

ולגבי מי התכוונת שלא יכולים לעמוד לציבור שלנו המציית לגדולי ישראל או המצייץ על גדולי ישראל?

• הוסף לסימניות
מי שמרגיש שכופים עליו זה בגלל שהוא שבוי בתחושה של שחרור.. הרבנים לא כופים ומכריחים את מי שלא מעוניין שיכפו אותו, זה כמו שנתיב כופים את החסומים ולא מאפשרים להם להתעדכן..
ודווקא הרבנים מבינים את הצורך והתירו במיוחד לצורך כך את המידע לכל.

הדלת פתוחה מי שרוצה שייצא החוצה. הוא יכול להישאר עם הלבוש..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חולי;1333138:
כדי להרבות זכויות ולמנוע מאחינו בית ישראל לעבור על דברי חכמים בשמיעת קווי נייעס ראוי שכל מי שמקבל טלפון מהם על מספר חדש שיתקשר לוועדת הרבנים בטל: 025381858 יש שם תא קולי מיוחד להשארת מספרים לחסימה.. יישר כח

ובעיקר בגלל חוצפתם ועזות מצחם לכפות עלינו ועל ילדנו את האפשרות להקשיב להם ע"י שמנסים לעקוף את וועדת הרבנים בעוד שמי שרכש את המכשירים שבפיקוחם עשה זאת ועושה זאת בגלל בחירתו החופשית להיות הוא וצאצאיו חסומים למה שהועדה חפצה לחסום, ובאם ירצה יוכל בנקל לקנות מכשיר שאינו של הועדה ובכ"ז אינו חפץ בזה

• הוסף לסימניות
נראה לי שהדיון הזה ממש לא מתאים לימים אלה....
כל אחד שיתקן את מה שהוא צריך
בלי לחנך אף אחד!
מומלץ להסתכל במראה ו.....לנקות את הלכלוך של עצמו
ולא ללכת לנקות את הליכלוך מחולצתו של חבירו.....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פלאפון;1333215:
נראה לי שהדיון הזה ממש לא מתאים לימים אלה....
כל אחד שיתקן את מה שהוא צריך
בלי לחנך אף אחד!
מומלץ להסתכל במראה ו.....לנקות את הלכלוך של עצמו
ולא ללכת לנקות את הליכלוך מחולצתו של חבירו.....

מסכימה!! אך גם לא לזרוק ליכלוך על חולצתו של חבירו...

למה לדחוף לי בכח את האופציה להתלכלך באי ציות לגדולי ישראל בזמן שרכשתי מוצר שמתיימר בזה והם מנסים בכח לדחוף לי אפשריות ואופציות שגדולי ישראל אסרו שישאירו את המספר שלהם קבוע ומי שירצה יתקשר ממכשיר מתאים אך להתקשר אלי ולהודיע כמו גנב במחתרת שיש מספר ב"ה נגד דעת גדולי ישראל וב"ה הצליחו לעקוף אותם מדוע?? ומדוע אני צריכה להיות במתח אם ילדי נחשפו להם ומבלים זמנם סליחה על הביטוי "בשרותים" בשמיעה להם (עד לרגע זה ב"ה לא נחשפו) בזמן שבגלל זה רכשתי מכשיר המתאים זה לא אכזריות וחוצפה??????

כמובן שלא באתי להטיף מוסר לאף אחד שכל אחד ינהג כראות עיניו אך שיכבד את הצד השני שלא רוצה לנהוג כך ולא לנסות כל הזמן לעקוף אותו ועל זה החמס וקריאת התיגר!!!

• הוסף לסימניות
טוב חולי סליחה על ההתקפה לא התכוונתי ....(זה לא היה נגדך)
אבל אם נעלבת אני מבקשת סליחה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פלאפון;1333224:
טוב חולי סליחה על ההתקפה נגדך לא התכוונתי ....
ואם נעלבת אני מבקשת סליחה...

נו נו סלחתי רק תדאגי שלא יכפו וינסו לדחוף לנו דברים שאיננו חפצים בהם והנה שוב המספר אם תרצי לעזור לנו 025381858 תודה רבה

• הוסף לסימניות
אני חושב שמי שדואג מקווי הנייעס, צריך פשוט להאזין לקשקשת הזאת, אבל רק פעם אחת.
כי על טעות לא חוזרים פעמיים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1333229:

לפי גדולי ישראל אף לא פעם אחת... ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חולי;1333233:
לפי גדולי ישראל אף לא פעם אחת... ;)
לצורך מצווה מותר...:confused:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1333229:

אתה מעודכן בפרוג, והנך מספיק חכם להבדיל בין שמועות פורחות באוויר לבין עובדות מוצקות. לא כן בחורי ישיבה צעירים תוססים ותמימים, שמחפשים ומחזרים אחר כל בדל של חדשות, והקול הדרמטי של המפגר התורן קוסם ועונה להם על הצורך להיות הבחור הלעניין שיודע הכל..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1333229:
גם מי שמעשן סיגריה בפעם הראשונה משתעל.

לא ניסיתי את קווי הנייעס ולא אף אחד מסביבתי, אבל חוש הריח שלי סולד מהם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1333229:
אתה צודק ביום יום
שמה שמדברים שם זה בעיקר רכיליות זולות
אבל בזמני מלחמה ל"ע
כשבן אדם מרגיש שהוא חייב להתעדכן
תנסה לחשוב מה האלטרנטיבות
ותגלה שקווי הנייעס זה הרע במיעוטו

• הוסף לסימניות
השאלה היא למישהו יש מושגאיך מתנתקים מהודעות ווצאפ שלהם לאחרונה אני יכולה לקבל 4-5 שיחות כאלו ביום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה