לעניות דעתי, קול ברמה וקול חי עדיפים בהחלט על פני כל קו נייעס כלשהונכתב ע"י חויד;1333185:צודקת שבזמן רגיל יש שם יותר בעיות,
אבל בזמן מלחמה? זה לא פחות טוב מרדיו...
נכתב ע"י יצירתית;1333173:שורה ראשונה בגן עדן!!!
אשרכם ישראל!!!
אפשר להבין מה הסיפור??????????
מה רוצים מר' מוישה שיצא מהכוילל ורוצה קצת לדעת ואס איז נייס???
שיחכה להמודיע\ המבשר\ יתד של מחר??????
או אולי לסוף שבוע???
מה עדיף, שיחפש קיוסקים עם מעריב ומנחה? או אולי עם כמה פלאזמות? או אולי שישכנע את אישתו הגרפיקאית ש"כיכר זופניק" זה אתר שחשוב לפתוח כי זה לצורכי עבודה? או אולי שיחפש חברי שיש לה וואצאפ???? או שישתמשו בנגן כדי לשמוע את יעל ודן?
למה לחנוק?????
כשעמדו על הפרק פוליטיקות פנים חרדיות זה אולי היה מתאים אך דוקא עכשיו
זה כבר מחלה
סורי
נכתב ע"י חויד;1333185:יש לכל אחד הרבה במה להתחזק לפני שכופים דברים על הציבור (שלפעמים זו גזירה שלא יכולים לעמוד בה...)
אפשר תרגום?נכתב ע"י חויד;1333185:ובלי קשר,
מצורף מכתב של הרב פרידמן על דעתו של הרב אלישיב בנידון הזה
נכתב ע"י חולי;1333138:כדי להרבות זכויות ולמנוע מאחינו בית ישראל לעבור על דברי חכמים בשמיעת קווי נייעס ראוי שכל מי שמקבל טלפון מהם על מספר חדש שיתקשר לוועדת הרבנים בטל: 025381858 יש שם תא קולי מיוחד להשארת מספרים לחסימה.. יישר כח
נכתב ע"י פלאפון;1333215:נראה לי שהדיון הזה ממש לא מתאים לימים אלה....
כל אחד שיתקן את מה שהוא צריך
בלי לחנך אף אחד!
מומלץ להסתכל במראה ו.....לנקות את הלכלוך של עצמו
ולא ללכת לנקות את הליכלוך מחולצתו של חבירו.....
נכתב ע"י פלאפון;1333224:טוב חולי סליחה על ההתקפה נגדך לא התכוונתי ....
ואם נעלבת אני מבקשת סליחה...
נכתב ע"י קקטוס;1333229:אני חושב שמי שדואג מקווי הנייעס, צריך פשוט להאזין לקשקשת הזאת, אבל רק פעם אחת.
כי על טעות לא חוזרים פעמיים.
לצורך מצווה מותר...נכתב ע"י חולי;1333233:לפי גדולי ישראל אף לא פעם אחת...![]()
נכתב ע"י קקטוס;1333229:אני חושב שמי שדואג מקווי הנייעס, צריך פשוט להאזין לקשקשת הזאת, אבל רק פעם אחת.
גם מי שמעשן סיגריה בפעם הראשונה משתעל.נכתב ע"י קקטוס;1333229:אני חושב שמי שדואג מקווי הנייעס, צריך פשוט להאזין לקשקשת הזאת, אבל רק פעם אחת.
אתה צודק ביום יוםנכתב ע"י קקטוס;1333229:אני חושב שמי שדואג מקווי הנייעס, צריך פשוט להאזין לקשקשת הזאת, אבל רק פעם אחת.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים