כל ישראל ערבים - ועשית ככל אשר יורוך!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י האמת;1333259:
השאלה היא למישהו יש מושגאיך מתנתקים מהודעות ווצאפ שלהם לאחרונה אני יכולה לקבל 4-5 שיחות כאלו ביום.

אני לא מבינה בוואטצאפ אבל בטוח שיש
לך אופציה כזאת שאת יכולה לבטל אותם
כמו בשיחות בטלפון שמקישים על 9 ואז המס' מוסר
מרשימת התפוצה...

• הוסף לסימניות
ווידוי אישי:

לצערי פעם הייתי מכורה לקווי הנייעס והייתי מתקשרת כל ערב לשמוע את כל החדשות עד שהגעתי למה שקישקשו בערב הקודם ואפילו שקישקשו כל מיני פוליטיקות שעיצבנו אותי בכ"ז התקשרתי אפילו שחשבון הטלפון שלי היה מתווסף 80-100 ש"ח בחודש וגם אמרתי לעצמי שבעיקר אוסרים את זה על בני ישיבות ואני אשה נשואה שלא חייבת בביטול תורה אז לא יזיק...
איך נגמלתי? קרה שהייתי עייפה ונכנסתי עם הטלפון למיטה ונרדמתי עם זה באמצע עם טלפון פתוח כמה שעות ובבוקר התקשרתי שוב כדי לשמוע מה הפסדתי כשישנתי ושוב דיפדפתי יום וחצי אחורה וכמובן שבערב שוב התקשרתי כדי לשמוע מה התעדכן מהבוקר...
מה שהגעיל אותי במיוחד היה כשסיקרו אירועים / קהילות שהכרתי מקרוב והמציאו דברים על מריבות ומחלוקת שלא היו ולא נבראו ואז הבנתי למה הרבנים אומרים שזה שקרים ולשה"ר אבל עדיין הייתי מתקשרת
עד שהיה לי שבוע מאוד עמוס שהייתי בפיגור ולא שמעתי את כל הנייעס וראיתי שנשארתי לחיות הפסקתי להתקשר ומודה לה' שניצלתי מרשתם...
הם מה זה מעצבנים!!! עצם זה שמצפצפים על ועדת הרבנים וכל יום מחליפים מספר אחרי שחוסמים אותם זה כבר גרוע
הם מתקשרים לפלאפונים בשעות לא נוחות, או שהם משמיעים כמה מילים על קו הנייעס או שמיד מנתקים ואם מישהו מתקשר בחזרה לראות מי חיפש אותו מגיע לנייעס...
אנשים שמצפצפים על דעת תורה ומקשקשים שטויות בקו שלהם עם "חשיפה בלעדית" רק לקו שלנו ומדווחים על כל המחלוקות שיש בקהילות ואם אין הם מייצרים סיפורים שיהיה מעניין אני לא מרחמת עליהם ועל פרנסתם!!!
יש את מידע לכל שרק לחדשות ומאושר מכל הפלאפונים הכשרים שמדבר שם אחד שהיה בקווי הנייעס ופרש בגלל ציות לגדולי ישראל, לקו כזה מצוה לחזק!!!
גם התורה "חונקת" אותנו עם תרי"ג מצוות ואומרת לנו קדש עצמך במותר לך, מישהו אמר שלהיות יהודי זה קל?
אין לי מושג מה המספרים שלהם ואפילו מידע לכל המאושר אני לא מכירה אבל בכללי הם איכסססססססססססססססססססס אחד גדול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חולי;1333196:
אם את שואלת ברצינות אז תפני את השאלה ל"חונקים" ובראשם גדולי הדור אולי תצליחי "להסביר" להם "שיבינו" מה שכל אחד "מבין" והם "לא מבינים" שזה נקרא "לחנוק" ושיואילו בטובם להפסיק לשלוח את לומדי התורה לצפות בפלאזמות בקיוסקים.....!!!!!

נראה לי שצריך לסגור את כל האתר הזה שמתיימר להיות "פרום חרדי" אם יש אנשים שברוב חוצפתם כותבים פה נגד גדולי ישראל.

• הוסף לסימניות
אין לי מושג מה זה קווי נייעס, בחיים לא הקשבתי לזה אבל אני יודעת דבר אחד, אני ככה קרובה להגיש נגדם תביעה משפטית :mad:

הטלפונים המעצבנים והבלתי חוקיים שלהם, בכל שעות היום והלילה...
קיבלתי בשבוע האחרון אולי 15 טלפונים מהם, דייייי!!!!

אשמח להוריד אותם ומהר.

• הוסף לסימניות
והייתם נקיים...

נכתב ע"י פרחים;1333296:
נראה לי שצריך לסגור את כל האתר הזה שמתיימר להיות "פרום חרדי" אם יש אנשים שברוב חוצפתם כותבים פה נגד גדולי ישראל.

מקווה שהבנת שכתבתי את זה באירוניה מרה מאוד מאוד, כתגובה לתגובה שציטטתי ששם מפקפקים בהוראתם של גדולי ישראל בגלל שיש שנכשלים "בגלל הוראתם" בדברים אחרים, עפ"ל (שימי לב למרכאות, ולשאר תגובותי) :( (בכ"א הוספתי שם הבהרה ותשובה זו שמעתי מת"ח גדול שענה זאת לעוד "מצייץ")

• הוסף לסימניות
אני הדגשתי שכוונתי בזמן מלחמה!
אני אף פעם לא אחזתי מהדבר הזה...
אבל בזמנים כאלו, א"א לדרוש מהציבור לא לדעת...

• הוסף לסימניות
קודם כל רציתי להגיד שכל תגובה כאן נגד קוים מטופשים אלו-יהלום.
אני רק רציתי להגיד מכיוון אחר, אני פעם לפני תקופה גם פתחתי קו אבל לא קו נייעס אלא קו שיכלו לשמוע בו שירים מחצרות החסידים וניגונים ווקאלים לימים המיועדים ועוד, שהיה מאוד מבוקש בקרב אנשים שקיבלו את המספר ובכל פעם הייתי מקבל ד''שים טובים מאברכים שנהנו מזה, וגם קו זה שלענ''ד לא היה בעייתי עקב זה שלא שמעו שם מילה אחת של חדשות ועדכונים וכו' היה נחסם לי כל הזמן בגלל שהשרת שאיתו עבדתי לא רצה לקבל איזה הסכם מסוים של ועד הרבנים לענייני תקשורת וגם שירת הרבה מקווי הנייעס וכתוצאה מכך הקו שלי נותק מידי כמה ימים ולא רק הקו שלי אלא גם קוים נצרכים של חסידויות וכדו' גם נחסמו.
בהתחלה ניסה מנהל השרת לתת לי בכל פעם מספר חילופי אבל לא היה לי איך להעביר את זה לכל מי שהיה מעוניין בכך(ומה שקווי הנייעס עושים שהם מחברים הרבה מספרים ומתקשרים אליהם כאחד לעדכן את המספר החדש,לא הייתי מעוניין לעשות בגלל מה שהוזכר בתגובות הקודמות...)עד שהתייאשתי ועזבתי את הקו למורת רוחם של הרבה שומעים שנהנו מהחומר המיוחד שהיה בקו הזה.
לכן אני בא כאן להגיד שבגלל כל ההתנהגות המטופשת של מנהלי קווי הנייעס, לא יכולים קוים אחרים להחזיק מעמד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חולי;1333138:
כדי להרבות זכויות ולמנוע מאחינו בית ישראל לעבור על דברי חכמים בשמיעת קווי נייעס ראוי שכל מי שמקבל טלפון מהם על מספר חדש שיתקשר לוועדת הרבנים בטל: 025381858 יש שם תא קולי מיוחד להשארת מספרים לחסימה.. יישר כח
חכמה גדולה לכתוב כזאת הודעה
כשיש לך אינטרנט
ואם יש איזשהי שמועה מפחידה על אירוע בטחוני בדרום או משהו כזה ח"ו
את יכולה להכנס לפרוג ולבדוק מה חדש
אבל מה יעשה מי שאין לו אינטרנט כי הוא נשמע לגדולי ישראל והוא לא צריך את זה לצרכי עבודה
והאפשרות היחידה שלו זה להתקשר לקווי הנייעס לשמוע מה קורה
אז מה הוא יעשה ישב בבית ויכסוס ציפורנים עד הבוקר עד שהעיתון (של השכנים) יגיע?
לכן אני חושב שבזמנים כאלה אפשר להרפות

• הוסף לסימניות
אם זה נורא דחוף לו שיתקשר מטלפון ציבורי, למה אני צריכה 5 פעמים ביום להרים למספרים שונים ומשונים וללחוץ 9? רוצים להפעיל קווים? תסתדרו עם זה, מה אתם דוחפים לי את זה לתוך הבית? ולמה באמת אי אפשר להתלונן במשטרה על הטרדה של אנשים? אם בן אדם היה מתקשר אלינו 5 פעמים ביום ומנתק היינו מתקשרים למשטרה, נכון?

• הוסף לסימניות
יש את מסלולרי אברך עם כישרון גדול שהקים ומתחזק מרחבים קוליים של כמה מוסדות וחסידויות נכבדות, הוא עובד בשיתוף פעולה הדוק עם ועדת הרבנים ואם אתם מעוניינים לפתוח קו כדאי לכם לעשות אצלו.
המספר: 0573170070

(הנ"ל ידיד טוב שלי ואני לא מרוויח מכך פרוטה)

• הוסף לסימניות
אי אפשר למצוא את האנשים האלה ולהוקיע אותם לפני הקווים שלהם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חולי;1333339:
מקווה שהבנת שכתבתי את זה באירוניה מרה מאוד מאוד, כתגובה לתגובה שציטטתי ששם מפקפקים בהוראתם של גדולי ישראל בגלל שיש שנכשלים "בגלל הוראתם" בדברים אחרים, עפ"ל (שימי לב למרכאות, ולשאר תגובותי) :( (בכ"א הוספתי שם הבהרה ותשובה זו שמעתי מת"ח גדול שענה זאת לעוד "מצייץ")
לרגע לא חשבתי שהתכוונת ברצינות ודווקא בגלל שהייתי מכורה להם אני תומכת במאבק שלך

נכתב ע"י דודיק;1333379:
כשיש לך אינטרנט
אבל מה יעשה מי שאין לו אינטרנט כי הוא נשמע לגדולי ישראל והוא לא צריך את זה לצרכי עבודה
בדיוק בשביל זה יש את מידע לכל לחדשות בלבד

• הוסף לסימניות
חוצפה ממדרגה ראשונה!
בעלי היה בקודש פנימה בזמן האחרון והטלפון של אדמו"ר שליט"א מצלצל ועל הקו הקלטה של קו נייעס...
הם הרי לוקחים רשימה ומצלצלים באקראי וזה מה שקרה
לפחות בעלי זכה לשיחה על מעללי הקו וכמה מסוכן להתקשר אליהם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;1333749:
חוצפה ממדרגה ראשונה!
בעלי היה בקודש פנימה בזמן האחרון והטלפון של אדמו"ר שליט"א מצלצל ועל הקו הקלטה של קו נייעס...
הם הרי לוקחים רשימה ומצלצלים באקראי וזה מה שקרה

חזק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודיק;1333379:
כשיש לך אינטרנט

אז גם בשבת תתקשרו לקווי הנייעס כי אתם לא מעודכנים, ואתם בבית ואין עיתון,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חויד;1333356:
אבל בזמנים כאלו, א"א לדרוש מהציבור לא לדעת...

מה לא לדעת?? אם כוונתך נטו לאזעקות ירוטים ופעילות צה"ל אז הנה גדולי ישראל אישרו את המספר הבא 0548495577 (מידע לכל)

ואם כוונתך לשאר הנייעס (ולשאר דברים שתמהוניים שולחים באימל וכדו' ע"פ רוח בטנם וזורעים סתם בהלה..)אז הנה גדולי ישראל אישרו את המספר הבא 025381858

• הוסף לסימניות
לא נמאס??????? 10 בבוקר עם חידוש הירי מהחמס חודשו ההתקפות של קווי הנייעס באמצע הבישולים אני רצה לראות מי מתקשר (אחרי שב3 הטלפונים התקשרו אלי) ושוב... קו נייעס שמתחיל ב0549...

כמובן ישר התקשרתי לכיפת ברזל שמספרה 025381858 - מקווה שייורט בהצלחה

• הוסף לסימניות
סתם מעניין, למה אלי אף פעם לא התקשרו משום קו נייעס? כנראה שפעם התקשרתם לשם או משהו כזה... (אני דווקא לא חושבת זשזה בעיה)

• הוסף לסימניות
גם לי הם לא התקשרו ולמישהו ממשפחתי כן התקשרו,
יש להם מאגרים מסוימים של קהילות או של קבוצות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה