דרוש מידע כל עכבה לטובה

• הוסף לסימניות
התעכבה לכם הטיסה?
ייתכן מאוד שמגיעים לכם פיצויים!
למגינת ליבנו ושמחת כיסנו
זכינו להתנסות בחוויה המפוקפקת הזו (חווית ניתן לקרוא כאן- שווה הצצה;))
בשביל הפיצויים הכל היה כדאי.:)
אז כ80% מהאנשים שהתעכבה להם הטיסה לא ידעו\לא היה להם כח להגיש טפסים
מדובר בהליך פשוט וקצר באתר החברה.

זכויות הנוסעים​

תקנה EU261 הם כללים נפוצים לגבי פיצוי וסיוע לנוסעים במקרה של דחיית עלייה למטוס, ביטולי טיסות או עיכובים ארוכים בטיסות.

חוק EU261​

EU261 משפיע על נוסעים היוצאים/מגיעים אל האיחוד האירופי והאזור הכלכלי האירופי.
הפיצוי הכספי נקבע לפי המרחקים הבאים בין שדות תעופה/הגעה:

• 250 אירו בגין כל הטיסות של 1,500 ק"מ או פחות;
  • 400 אירו בגין כל הטיסות בתוך האיחוד האירופי של יותר מ-1,500 ק"מ ולכל שאר הטיסות בין 1,500 ק"מ ל-3,500 ק"מ; אוֹ
  • 600 אירו בגין כל הטיסות שאינן פנימיות של האיחוד האירופי של יותר מ-3,500 ק"מ
  • לא ישולם פיצוי מהסיבות הבאות:​

אם העיכוב או ביטול הטיסה אינם בשליטתה של החברה, (נסיבות חריגות שלא ניתן היה להימנע מכל האמצעים הסבירים). אם קיבלת הודעה על ביטול טיסה יותר מ-14 ימים לפני מועד ההמראה המתוכנן. אם הטיסה שלך התעכבה ומגיעה ליעדה הסופי באיחור של פחות מ-3 שעות.

EU261 זכאות לטיפול​

אם חווית עיכוב בטיסה או ביטול טיסה ואתה בוחר לנתב מחדש בהקדם האפשרי, ייתכן שאתה זכאי לתנאים הבאים:

• ארוחות וכיבוד סבירים ביחס לזמן ההמתנה
  • שתי שיחות טלפון או דואר אלקטרוני;
  • אירוח סביר במלון שבו יש צורך בשהייה של לילה אחד או יותר;
  • הובלה סבירה בין שדה התעופה למקום הלינה (מלון או אחר).
*שימו לב שזכאויות הטיפול הנ"ל אינן חלות אם תבחר לעבור מסלול מחדש במועד מאוחר יותר לפי הנוחות שלך או אם תבחר לקבל החזר

• הוסף לסימניות
את יודעת להגיד על כמה שעות עיכוב יש החזר?
תודה

הגשת בקשה לפיצויים​

לקוחות המעוניינים להגיש הוצאות עבור נסיעות/הובלה/או כיבוד או תביעת פיצויים בעקבות ביטול טיסה או עיכוב של מעל 3 שעות בהגעה יכולים ללחוץ למטה כדי לגשת לטופס התביעה EU261.
אנו שואפים לטפל בתביעתך תוך 10 ימים

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע איך הצחת להוציא פיצוי מהחברה?

• הוסף לסימניות
היה לנו עיכוב של 8.5 שעות והחברה סיפקה לנו מלון ונסיעות לשדה
חוץ מזה אנו זכאים גם לפיצוי או פיצוי זה רק מי שלא קיבל מלון ?

• הוסף לסימניות
תודה על ההפניה קראתי
ובכל זאת לא ברור לי
העיכוב היה ליותר מ 8 שעות וקיבלתי מחברת התעופה מלון ומונית הלווש
שאלתי אם אני זכאי לפיצוי בנוסף

• הוסף לסימניות
הי אם משיהו יוכל לעזור לי בנושא הזה אני מקווה שזה הפורום המתאים
הסיפור שלי הוא ככה הזמנתי בדלתא איירלנס טיסה של אלעל מתא לניויורק הלוך ושוב
ההלוך היה דרך פריז שהקטע הראשון בוצע עי אלעל וההמשך עם אייר פראנס החזור היה ישיר עם אלעל
ביציאה מישראל הטיסה התעכבה למשך שעה פלוס קצת ובגלל זה הפסדנו את הקונקשן בפריז כמובן שהם דאגו לנו למלון ואוכל כשר
הטיסה החילופיתלמחרת בבוקר (במקום ב16:30 בצהרים ב8:30 בבוקר) ולמעשה הגענו באיחור של 14 שעות ליעד
ובגלל זה הפסדנו המון כסף על ההשכרת רכב שכבר שולמה והתבטלה
אלעל נתנו פיצוי מגוחך של 100 דולר בזיכוי!!!! הם טוענים שמכיוון שטיסת ההמשך היא לא של אלעל אז אין להם אחריות על העיכוב בהגעה ליעד אלא רק על האיחור של שעה ביציאה
ניסתי להבין מה החוק אומר אבל לא יצא לי דבר ברור אשמח אם יש כאן מישהו שיודע את החוק ומה ניתן לעשות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה