כמה אורך זמן מומלץ לעשות מצגת לבת מצווה?

• הוסף לסימניות
וכמה זמן בין תמונה לתמונה?
יהיו גם קטעי וידיאו קצרים בין לבין.
תודה.

• הוסף לסימניות
אודה מאוד לתשובות.
כמה זמן צריכה להיות מצגת לבת מצווה?
וכמה זמן בין תמונה לתמונה?

• הוסף לסימניות
זמן מומלץ למצגת בת מצוה 5 דקות 34 שניות ו20 פריימים.
בין תמונה לתמונה כדאי להשאיר מספיק זמן בכדי לנשום אויר אבל לא להוציא אותו החוצה.

• הוסף לסימניות
גגגג 10- 8 דקות. אח"כ זה ממש מעייף ומאבדים עניין.
תמונות - עדיף עם מנגינה שקטה, לא סוערת - ולהחליף לפי הביטים.

• הוסף לסימניות
אם את רוצה , יש לי כמה רעיונות נחמדים שיכולים "להעיף" את המצגת שלך בכמה רמות קדימה...
בתשלום.באישי.

• הוסף לסימניות
אני עשיתי לאחת הבנות 12 דקות ולשניה 20 דקות וזה היה ממש מענין ולא נמתח
תלוי מה שמים שם
אם כל הזמן יש פליבקים של הילדה ששרה סולו זה משעמם
אבל אני עשיתי על שם מי היא קרויה וסיפורים מהעבר + תמונות מלכל אורך הילדות שלה
ולא רק שלה לבד
אלא יחד עם המשפחה שיוסיף ענין
בקיצור - אורך היא ענין יחסי למה
ואם את מוציאה את זה החוצה
אז זה גם פונקציה של כסף :)

• הוסף לסימניות
מאוד תלוי מי ומי הנוכחים בארוע.
לדעתי, מצגת עם כל הביבליוגרפיה של הילדה יעניין קרובים מאוד ולא קצת רחוקים יותר.

• הוסף לסימניות
בתור משתתפת בבת מצוות - המצגת זה תמיד החלק המשעמם, שאני עושה טובה ומראה פרצוף מתעניין.

• הוסף לסימניות
יצא לי לערוך כמה פעמים קליפים לבת מצווה
המוצלחים ביותר, זה קליפים קצרים, של מקסימום 4 דקות!
כשברקע יש שיר מוצלח, והוא ערוך יפה, דינאמי, מפתיע, עם רעיונות מעניינים באמצע, שלא תקועים על המסך הרבה זמן, אלא נותנים תחושה לצופה שהוא לא הספיק לראות הכל.
ואם המשפחה מתעקשת לצרף גם תמונות ילדות, אנחנו מחפשים קטע בשיר שאפשר לשלב את זה בצורה יפה, אם זה בפתיחה, אם במנגינת רקע, או בחלק מתאים בשיר...
בד"כ קליפ כזה, זה קליפ שגם משאיר מזכרת יפה לילדה, וגם מספיק קצר ומעניין כדי שהקהל יהנה! ויבקש לראות שוב.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני ממליצה קודם כל שתבחרי שיר, שהמהות של השיר והמילים שלו מכוונים למה שחשוב לך להביע בקליפ, משם תלכי קדימה.
לדעתי - בין שיר אחד לשני'ים בלבד! לא יותר.

• הוסף לסימניות
תחשבי על סיפור. ממש כמו בסרט. לא משנה אם הוא אמיתי או משל, אבל סיפור שהגיבורה יכולה להיות הילדה של הבת מצוה (אבל לא חובה, זה יכול להיות עליה) וצריך שיהיה לה קונפליקט (כלומר "קושי שמסבך לה את החיים") ושייפתר בסוף, אפילו בחלקו. את יכולה להתחיל בvoice over שישמעו את הילדה מספרת עליו, לדוג' על הפנטזיה שלה לבת מצוה ענקית, ועל ההבנה שלה שלא הולכים לממש לה את החלום, ובסוף את ההתבגרות וההבנה שלה שלא זה מה שחשוב בבת מצוה. את יכולה לעשות גם משהו דמיוני, כמו סיפור על נסיכה שאבדה את הכתר, והמאמץ שלה לעשות "מעשים טובים" מוביל אותה למציאת הכתר. אפילו את מאגר התמונות המשעממות שלה אפשר בקצת מאמץ וחשיבה כמובן, להפוך לסיפור. סיפור מדביק את הצופים לכיסא גם יותר מ5 דקות. בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה