כללי כמה אחוזים לתת לבעלת הטקסטים?

• הוסף לסימניות
המליצו לי להקפיץ את האשכול שוב אחרי החגים שאז יש "תעבורה מלאה".
אז הנה הגיע הזמן.
אודה מאד על חוות דעתכם לגבי הסכום שחומר כזה אמור לעלות לי (אם אני קונה אותו מהכותבת)
וגם, האם לסיכום אפשר לומר ש- 15%-20% מהרווחים לכותבת הם הוגנים?

תודה רבה מאד!

• הוסף לסימניות
זה נושא שמאד קרוב אלי, והתמודדתי איתו רבות.

אם אתם עובדים על אחוזים, 3 % מההכנסות (לא מהרווחים) זה המון המון המון. - יותר מזה את תתחרטי.

אם היא קרובת משפחה מדרגה ראשונה ואת תתני לה אפילו 10 % מהר מאד תתחילו לריב, היא תראה אותך לוקחת 90 % על עבודה שהיא עשתה במשך 10 שנים והיא תתחיל לזמר שהיא לא התכוונה שתעשי מזה גם דיסקים וגם וגם וגם וכו', ואפילו אם תעשי חוזה ברור שתמורת התשלום את מקבלת את כל הזכויות, היא תרגיש טינה בלב כל החיים וזה לא מומלץ (היא לא תדע כמה כסף וכוחות את משקיעה, ואת תצטרכי להשקיע הרבה הרבה יותר ממה שאת חושבת).

לענ"ד הטוב ביותר זה לקנות ממנה את כל הזכויות תמורת תשלום חד פעמי הוגן (קשה מאד להעריך את התשלום, אבל זה משהוא שקשור אליכם ולא משנה בכלל מה מקובל. תציעי לה לדוגמא 10,000 ש"ח תמורת כל הזכויות, אם היא תסכים - מצוין. אם לא, תציעי סכום יותר גבוה וכך הלאה עד לסכום שהיא תסכים). במקרה כזה אם היא קצת ערלאכ'ע היא לעולם לא תכעס עליך ולא תרגיש טינה כי היא לא תדע אף פעם כמה את מרויחה וכמה את מוכרת.

• הוסף לסימניות
לדעתי תציעי לה 2 אפשרויות:
1. להיות שותפה באופן שהיא מרויחה 60% אבל חולקת אתך את כל ההוצאות.
2. 20 אחוז נקי בלי הוצאות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;868460:
לדעתי תציעי לה 2 אפשרויות:
1. להיות שותפה באופן שהיא מרויחה 60% אבל חולקת אתך את כל ההוצאות.
2. 20 אחוז נקי בלי הוצאות.

1. זה רעיון מוצלח מאד, אבל אחרי שנתיים את עלולה להרגיש מנוצלת, הגברת יושבת לה בבית ומרויחה 60 % ואני מתרוצצת ומתרוצצת ומתרוצצת, וההתרוצצויות האלו יכולות להמשך המון שנים והמון זמן ולשאוב הרבה כחות.
2. זה נראה לי הרבה מאד מאד מאד, 3 % בלי הוצאות זה די והותר.

• הוסף לסימניות
3 % מההכנסות (לא מהרווחים)
מה ההדגשה ב"הכנסות" ולא ב"רווחים"
אם ההוצאות עלי, אז אני אמורה להוריד אותם מההכנסות, ומה שנשאר זה נחשב הרווח ועם זה מתחלקים.
למה את מתכוונת?

ובכלל, את הראשונה שנוקטת באחוז קטן כל כך, מה זה אומר?

• הוסף לסימניות
לפעמים אפשר לעשות הסכם כזה- את נותנת לה תשלום ראשוני על החומר ואם הרווחים עוברים סכום מסוים ששוה לך להכנס לעסק עבורו- אתן מתחילות להתחלק ברווחים. כך את לא יוצאת מופסדת וגם היא כי השטח הזה הוא לא מוכר מספיק כדי לצפות את הרווחים.

• הוסף לסימניות
הכנסות הכוונה לפני שאת מורידה את ההוצאות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3012;868480:
3 % מההכנסות (לא מהרווחים)
מה ההדגשה ב"הכנסות" ולא ב"רווחים"
אם ההוצאות עלי, אז אני אמורה להוריד אותם מההכנסות, ומה שנשאר זה נחשב הרווח ועם זה מתחלקים.
למה את מתכוונת?

ובכלל, את הראשונה שנוקטת באחוז קטן כל כך, מה זה אומר?

עניתי לך בפרטי, תבדקי טוב טוב לפני שאת חותמת על חוזה כלשהוא, את עלולה לצאת בהפסדים מהסיפור הזה.

הכנסות הכוונה תשלום כמו למע"מ, לא משנה אם הרווחת או לא, את בכל מקרה משלמת לה את האחוזים. לדוגמא: את מוכרת ספר ב 20 ש"ח, את צריכה להוסיף על זה מע"מ 17 %, תוסיפי על זה 3% מס לאחותך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה