כמה אני אמורה לשלם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מזל בן הרוש;1647383:
הבנתי שהחתונה נסגרה מולו דרך משרד הפקה/תיווך, ולצערו שכח לכתוב. כנראה שהם דברו עם הכלה או משהו כזה.

'משרד ההפקה' לא היה בקשר עם הצלם לפחות יום קודם? לעדכן לגבי שעות וכו'..
אני חושב במשרד ההפקה צריך לשאת באחריות, צלם יכול לשכוח לרשום תאריך (בעיקר כשזה דרך מתווכים למיניהם שאין לו התעסקות עם ההזמנה ולפעמים מסתפקים בSMS קצר שיכול להיעלם באמצע אירוע..) משרד הפקה לא יכול לזלזל ככה באירועים שלו ולא לסגור קצוות יום לפני האירוע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;1647750:
'משרד ההפקה' לא היה בקשר עם הצלם לפחות יום קודם? לעדכן לגבי שעות וכו'..
אני חושב במשרד ההפקה צריך לשאת באחריות, צלם יכול לשכוח לרשום תאריך (בעיקר כשזה דרך מתווכים למיניהם שאין לו התעסקות עם ההזמנה ולפעמים מסתפקים בSMS קצר שיכול להיעלם באמצע אירוע..) משרד הפקה לא יכול לזלזל ככה באירועים שלו ולא לסגור קצוות יום לפני האירוע.

משרד ההפקה בהחלט אמור לשאת באחריות לגבי החתונה והאיחור לכלה.
אין לו נגיעה לארוע המדובר שנסגר ישירות מול הצלם

• הוסף לסימניות
אני לא צלמת,
אבל לקוחה שנפגעה מצלם.

בחתונה שלי הצלם הגיע בלי עוזר!!!!
לא אזכיר כאן את שמו של הצלם,
זה צלם מקצועי! שמענו עליו הרבה המלצות.
ויש לנו נסיון טוב מהעבר.
סגרנו מולו ולא דרך שום תיווך.

כל החתונה התנהלה לאט, כי הוא היה צריך להיות גם העוזר...
החופה התאחרה.
התמונות בהתחלה, בחדר ייחוד, בסוף.
יחסית לעבודה בלי עוזר יצאו לנו תמונות מדהימות,
אבל עם פספוסים באמצע...

הייתי בטוחה שיפצה אותנו, שייקח פחות כסף, משהו.
אמא שלי דברה איתו יפה,
כלום! אטימות מוחלטת.

אז קודם כל תודי שיש לך צלם אנושי,
לגבי הפיצוי-
תחשבי כמה באחוזים מתוך האירוע הוא צילם ואת זה תשלמי לו
סך הכל רוב האירוע זה בהתחלה, נגיד 75%
את עגמת הנפש מהתמונות החסרות שום פיצוי לא ישלים.
והכבוד והשם הטוב שלכם יותר חשוב מ100-200 ₪.

הרבה נחת!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה