- הוסף לסימניות
אפשר לכוון אותי לאחד מהם?יש פה הרבה אשכולות בנושא
תקראו
אפשר לכוון אותי לאחד מהם?יש פה הרבה אשכולות בנושא
תקראו
בשבוע של סוכות היא אמורה לא לעבוד בחול המועד ולקבל שכר כרגיל,מה הכוונה?
אבל הוא אומר שהוא התחיל רק ב2/21. כך שהוא לא קשור לסגר או לא סגר בחגים.בשבוע של סוכות היא אמורה לא לעבוד בחול המועד ולקבל שכר כרגיל,
השנה בגלל הסגר, היא לא קיבלה שכר
וממילא מחזירה לעצמה את הימים האלו כעת.
(וכן, זה חוקי)
זה לא נכון.בשבוע של סוכות היא אמורה לא לעבוד בחול המועד ולקבל שכר כרגיל,
זה לא משנהאבל הוא אומר שהוא התחיל רק ב2/21. כך שהוא לא קשור לסגר או לא סגר בחגים.
אם זה משפחתון חמישה ימים, ונותר לה יום בחירה אחד, היא בהחלט גומרת ב-15/7.עכשיו בדקתי בכל זכות ואתם צודקים שאני צריך לשלם בעיקרון על חצי חודש 8.
אבל גם גיליתי עוד משהו, וזה שהיא צריכה לעבוד עד ה 25/07/2021 וממש לא עד ה 15/07/21 כמו שאמרה שהיא עובדת.
ובאמת לא היה לי בעיה לשלם לה חצי חודש 8 אם היא הייתה עובדת באמת עד ה25 לחודש.
אבל אם היא לוקחת חופשות נוספות שלא כדין, למה אני צריך לשלם לה על כ"כ הרבה חופש??
אם היא הייתה פועלת לפי הכללים, הייתה יכולה לדרוש שגם אני אשלם לפי הכללים, אבל לא כשהיא לא פועלת לפי הכללים.
מצורף לוח החופשות למשפחתונים חרדים.
אדרבה, סעיף זה מוכיח עוד יותר שאתם לא זכאים לימים אלו, שהרי לא הייתם בסוכות במשפחתון בכלל...
סיכמת את זה טוב.בהחלט חסר היגיון, זה חלק מהבאגים בלוח החופשות החרדי.
כמו שמטפלת שפותחת משפחתון באלול הקרוב, עובדת בחינם שלשה שבועות!!! כי תשלום מההורים של שנה שעברה אין לה, וההורים החדשים מתחילים לשלם רק מה-1/9/2021.
וכן תינוק שנכנס למערכת בתשפ"ב, מקבל שלשה שבועות ללא עלות כלל! כי הרי מתחילים לשלם רק מהתשיעי, רק שהמטפלת מקבלת משכורת מההורים של שנה קודמת.
המערכת בנויה בצורה כזו, שיהיה למטפלות רצף משכורות (כמו בלוח הרגיל) ומסתמכת על זה שרוב הפעמים הילדים ממשיכים במערכת לשנה הבאה, או אחיהם הקטן... וכך זה מתקזז.
ישנם כאלו שנופלים בין הכיסאות. אתם (לצערי) ביניהם.
אם זה משפחתון חמישה ימים, ונותר לה יום בחירה אחד, היא בהחלט גומרת ב-15/7.
אדרבה, סעיף זה מוכיח עוד יותר שאתם לא זכאים לימים אלו, שהרי לא הייתם בסוכות במשפחתון בכלל...
בעיקרון גם ללא הסגר שהיה השנה, מי שנכנס באמצע השנה לא היה צריך לקבל את ארבעת הימים האלו, שהינם החזר על סוכות.
בכל שנה יש דיון וויכוחים בין מטפלות / הורים / רכזות האם ילד שנכנס באמצע השנה ממשיך עד הסוף או שגומר ארבע ימים קודם, אבל השנה אפי' התמ"ת הסכים עם העניין שהמטפלת לא צריכה לעבוד את ימים אלו (במקרה שלא גבתה בסגר).
סיכמת את זה טוב.
וזה עוד אחד מהסיבות לא לשלוח למשפחתון ממסדי שאני אדע לפעם הבאה.
שלחתי למשפחתון של התמת רק בגלל מחסור במטפלות פרטיות.תלוי כמה אתה צריך את זה וכמה אתה חוסך
אם אתה צריך משפחתון בשעות אילו ומשלם לפרטי 1500 שח ללא אוכל, שווה לספוג את ההפרש
אם לא שיקול אחר
כשאני הייתי צריכה משפחתון ל 2 ילדים החיסכון היה כ"כ גדול כספית לעומת מטפלת פרטית שבכלל לא עשיתי שיקולים כאילו
אבל שוב כל אחד וחישוביו
שלחתי למשפחתון של התמת רק בגלל מחסור במטפלות פרטיות.
אני מעדיף לשמור על הבת שלי בצהריים ולשלם פחות במטפלת פרטית ובלי טופסולוגיה בלתי נגמרת, ועוד כאבי ראש שגורם הממסד.
אבל פשוט השנה כיון שזה היה באמצע שנה, לא ממש היה אפשרויות אחרות.
ואני לא מתלונן, סה"כ מטפלת טובה, אבל יש לזה גם חסרונות שצריך לשקול.
כמו לכל דבר בעוה״זאבל יש לזה גם חסרונות שצריך לשקול.
אתה מתכון למה לא לשלוח שנה לפני שנה מעוברת.וזה עוד אחד מהסיבות לא לשלוח למשפחתון ממסדי שאני אדע לפעם הבאה.
אני מכניסה את הבן שלי עכשו למשפחתון,זה בדיוק מה שרשמתי
פשוט בגלל שאני שילמתי 11 חודשים אני לא מרגישה את זה בכיס
אגב, גם הבן שלי נכנס רק ב1/21
ושילמתי במצטבר באופן חלקי על אוגוסט
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים