כמה אפשר לרדף אחרי כסף????????

• הוסף לסימניות
עשיתי לפני כמה חודשים עבודה למשרד הפקות גדול, הוצאתי את העבודה לפני שקבלתי מהם שקל (ואל תשאלו אותי למה..)
עכשיו אני רודפת אחריהם, וזה פשוט סיוטטטט
מחלקי משפטים שהם נידבו לי הבנתי שפשוט יש שם איזה מריבה בענין התשלום בין הבוס לבין זאת שעמדה מולי, ולכן זה נראה ככה
יש לכם רעיונות, איך אני מוציאה מהם ת'כסף (כי מה לעשות שעוד לא הגיע היום שאני עובדת בשביל למלאות את זמני הפנוי...)
תאמינו לי, אבל מתחשק לי לפרסם כאן את שם המשרד הזה, כי שמעתי שאני לא הראשונה שרודפת אחריהם ככה בענין תשלומים.
מה עושים???????????

• הוסף לסימניות
המעביד שלי לא שילמתי את המשכורת 40 יום, הבטחתי לפרסם, ונושעתי ! :):):)

אולי תנסה?....

• הוסף לסימניות
שולחים מכתב מעורך דין וצ'יק צ'ק הכל מסתדר.

• הוסף לסימניות
וכמה יעלה לי להוציא כזה מכתב מעורך דין?

• הוסף לסימניות
אולי מפוברק כבר יועיל...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל ברג;1056520:
שולחים מכתב מעורך דין וצ'יק צ'ק הכל מסתדר.

מכירה את עו"ד משה כהן?
הרבה מכתבים יצאו ובתחתיתם רשום העתק: עו"ד משה כהן,
ממש קוסמות! כל התשלומים / העניניים הסתדרו ברגע!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שולה;1056539:
מכירה את עו"ד משה כהן?
הרבה מכתבים יצאו ובתחתיתם רשום העתק: עו"ד משה כהן,
ממש קוסמות! כל התשלומים / העניניים הסתדרו ברגע!
כהן מברכת כהנים ...
ב'יברכך' או ב'ויחנך'
:D:D:D

• הוסף לסימניות
לא חייב עורך דין אם יש חוזה אז לשלוח העתק שלו עם אזהרה שתוך כמה ימים אם לא ישולם את פונה לתביעות קטנות ותבקשי גם הוצאות משפט ועוגמת נפש, סתם להמציא סכום שירתיע.

אם אין חוזה אז אין מה לעשות, ללמוד להבא.

• הוסף לסימניות
קשה לי להאמין שהם יקנו את הלוקש
זה משרד מדי גדול ורציני.
אבל אולי באמת אני ינסה, דוקא נשמע לי חמוד...

• הוסף לסימניות
אם התכוונת לתגובה שלי זה לא לוקש בכלל , את יכולה באמת ללכת לתביעות קטנות(בהיתר רב)ודווקא אוהבים לזכות שם את האזרח הקטן מול המשרד הגדול בתנאי שאת מציגה את העמדה שלך היטב.

• הוסף לסימניות
תפני אליהם במייל בטלפון
ןתאמרי להם שאם התשלום לא יגיע בימים הקרובים עד תאריך זה וזה
תפרסמי בפרוג את שמם, וגדול כח הפירסום בפרוג :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1056551:
לא חייב עורך דין אם יש חוזה אז לשלוח העתק שלו עם אזהרה שתוך כמה ימים אם לא ישולם את פונה לתביעות קטנות ותבקשי גם הוצאות משפט ועוגמת נפש, סתם להמציא סכום שירתיע.

אם אין חוזה אז אין מה לעשות, ללמוד להבא.

זה הבעיה, שבאמת אין חוזה, זה עבודה שנעשתה מהרגע להרגע, בצורה לא מסודרת
אבל נראה לי שמשרד מכובד, בניהול חרדי אמור לעמוד מאחורי המילה שלו גם אם זה לא כתוב בחוזה מסודר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה