כללי כמה אתם באמת טובים באבחנת צבעים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;486343:
המטרה להגיע ל - 0 טעויות.

כשהפרדת הצבעים במסך שלך לא איכותית, מס' הטעויות שתטעה יהיה גבוה יותר
זהו! החלטתי שהפרדת הצבעים של המסך שלי אשמה בתוצאה שלי-4...:)

• הוסף לסימניות
אגב גם מי שבאמת אבחנת הצבעים שלו לא מדיוקת לא אומרת שהוא לא גרפיקאי טוב!
הוא יכול להוציא עבודות מעולות תחת ידו.
אבל ברמת גימורי ודיוק צבע אז יש יתרון למי שיש לו הבחנה מעולה.

• הוסף לסימניות
פתחו לי באתרוג ליום אחד. קיבלתי 12 במחשב הנייד-בדרך.

• הוסף לסימניות
שכחתם משהו חשוב שכתוב שם:

1 מתוך 255 נשים, ו-1 מתוך 12 גברים יש צורה כלשהי של ליקוי ראיית צבעים.
זאת אומרת שבערך על כל 20 גברים שלא רואים טוב, רק בת אחת לא רואה טוב, כלומר בנות רואות יותר טובים מגברים ברוב מוחלט של המקרים...

כשאשה הולכת עם בעלה לקנות בגדים והיא אומרת לו מה יותר יפה החצאית "הירוק מלפפון" הזאת, או החצאית "הירוק בקבוק" ההיא...? והוא לא מבין בכלל מה היא רוצה ממנו, לדעתו זה אותו ירוק בדיוק !

ובשביל שממש תהנו הבאתי לכם את זה... (מהמייל)

קבצים מצורפים

• image001.jpg
    KB 74.5 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
ואני (הצד השני של הקוביה...) קיבלתי 4.

• הוסף לסימניות
לדעתי זה המסך.
או שזה הטכניקה.
חבל שזה לא מודד גם זמן.
כי מנסיונות של הרבה זמן תמיד אפשר להגיע לתוצאה טובה.
ומי שקצר רוח, יאבד את הסבלנות בדרך.

• הוסף לסימניות
שמתי לב שמי שיש לו מסך ישן מצליח יותר (סטיסטיקה על רגל אחת) גם אני כזה אפס עם מסך ישן

• הוסף לסימניות
למה זה לא עובד לי?
אני ממש סקנית
כבר ביקשתי מנתיב שיפתחו - אבל זה לא עובד

• הוסף לסימניות
המבחן כן עולה באתרוג......

גם אני קבלתי 0.........

• הוסף לסימניות
לכל הנתיבים ה'אומללים'...
כל הכבוד שאתם משתמשים בשרותים שלהם,
אבלהגיע הזמן שתדרשו נציג מטעמם לעניני פרוג או בא כוחם או נאמן כשרות ספציפי לגבי אתר פרוג, שברגע שעולה אתר כזה למשל הם פותחים אותו אוטומטית לכל מי שיסווג את עצמו תחת פרוג, מגיע לכם שרות נורמלי לעבודה...

• הוסף לסימניות
טוב, קניתי מסך חדש של דל, ולצערי הניקוד שלי הוא רק 4.
איזה אפס אני...

• הוסף לסימניות
8

טוב, אני עכשיו עם מסך של מחשב נייד.
וקיבלתי 8!
השתפרתי מאתמול (קיבלתי אז 16)

קבצים מצורפים

• ללא שם-1.jpg
    KB 121.6 · צפיות: 24

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה