כמה אתם לוקחים לשעת הסרטה?

• הוסף לסימניות
כמה אתם לוקחים לשעת הסרטה?
(פשוט מסקרן אותי, כי עד עכשיו שמעתי מחירים נמוכים שקצת מרגיזים... אבל תנו מחיר על הסרטה במסרטה איכותית לא כולל תאורה ואביזרים)

אם לקחו אתכם להסרטות במקום שמצריך שעה ורבע נסיעה הלוך ושעה ורבע נסיעה חזור (במונית ספיישל) הסרטות בפועל 2:30
תכל'ס בגדול סיפור של 5:30 שעות
איך נכון לחשב את זה?

אסביר את הקונלפיקט, בפועל מתבזבז אחר הצהרים+ערב על הסרטות כאלו
מצד שני: מה, אמורים לקחת מחיר מלא (שכביכול הסרטתי בזמן הזה) על הנסיעה?
מצד שלישי: כל הבאלגן הזה בשביל שעתיים וחצי הסרטות, זה יוצא מחיר נמוך בהשוואה לכל הזמן שמקדישים לנושא ...

יהיה נחמד מצדכם לציין גם באיזו מסרטה אתם משתמשים (לא חייבים:rolleyes:)
כי זה משפיע על המחיר לענ"ד---

• הוסף לסימניות
זה הבעיה בנושא הזה.
שהוא דורש מלא זמן שחלקו הוא מסביב ולא בצילום עצמו
ומצד שני אם לוקחים נטו על צילום המחיר לא מצדיק את עצמו...

אפשר לקחת מלכתחילה מחיר יותר גבוה על צילום ולקחת בחשבון שזה גם על כל המסביב...
כי מחיר על שעתיים של צילומים באמת לא מצדיקים נדידה וטרחה של 4 שעות...

• הוסף לסימניות
אני לוקחת בד"כ שכר מינימום על הנסיעות
ואם לא משתלם לי כי זה הרבה זמן נסיעות אני פשוט לא לוקחת את העבודה

• הוסף לסימניות
בד"כ אני לוקחת קצת יותר מחצי מחיר של שעת ההסרטה
לדעתי את אמורה לקחת את הכסף על זמן הנסיעה ושהלקוח יחליט אם שווה לו לסחוב צלמת עם 4 שעות נסיעה בשביל שעתיים....
ל99% מהלקוחות ברור שהם צריכים לשלם על זמן הנסיעה

• הוסף לסימניות
אני לוקח 500ש"ח לשעה ראשונה ו-200ש"ח לכל שעה נוספת. נסיעות (ברכב שלי) מחוץ לעיר, 3 ש"ח לק"מ (אם זה נסיעה מעל 300ק"מ אני לוקח קצת פחות לק"מ, בהתאם למרחק). המחיר הנ"ל כולל את כל מה שצריך לצילום.
פשוט וקל. ואם זה לא מתאים ללקוח, סימן שהוא לא מתאים לי.

• הוסף לסימניות
אני לוקחת 150 לשעת הסרטה- מינימום שעתים.
בדיוק היום היה לי אותו סיפור.
הסרטות מחוץ לעיר עם שעה+ כל צד,
למעשה, זה יום צילומים אחד מתוך כמה- כך שלא לקחתי על נסיעות.
אבל בגדול, אני מדברת עם הלקוח במקרה כזה על מחיר גלובלי- שיכלול נסיעות

• הוסף לסימניות
כל מה שצריך לצילום?
אתה יכול לפרט יותר?

(סתם מעניין...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yochevedl;n4992725:
כל מה שצריך לצילום?
אתה יכול לפרט יותר?

(סתם מעניין...)

כל מה שקשור לצילום ויכול להיות רלוונטי, אם זה לצילום עצמו, או לסאונד, תאורה וכו'. יכול להיות שאקח אוטו עמוס בציוד, ויכול להיות שאקח רק מצלמה, תלוי בצילום.

• הוסף לסימניות
בתחום זה לבעלי רכב הרבה יותר קל!!!...(תרתי משמע)

• הוסף לסימניות
אני חושבת בכללי שמי שנותן מחיר נמוך מידי - זה מיד מראה שהוא לא מקצועי. מה זה שעת הסרטה 50 שקל????? בדיחה!
כמו שתלכי לחנות ותראי בגד שעולה 10 שקל, את לא תקני כי זה בטח דפוק.
ככה את, תבדקי את המקצועיות שלך ובאיזה רמה את, ולפי זה תתמחרי את עצמך.
וכמו שתדמית אמר - אם זה לא מתאים ללקוח - אז זה לא מתאים לך :)
ולגבי הנסיעות - אם זה מחוץ לעיר אני אישית לוקחת 70-80 לשעה.
לגבי רכב- ברור שאין כמו רכב, ומי שאין לו - רק מוניות!!! (פעם היה לי איזה לקוח מאד מבוגר שאומר לי - אני נוסע בקטנועית, אני יקח לך את המצלמה ואת תסעי באוטובוס :) וואי כמה צחקתי.. )

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירה 10;n4993906:
אני חושבת בכללי שמי שנותן מחיר נמוך מידי - זה מיד מראה שהוא לא מקצועי. מה זה שעת הסרטה 50 שקל????? בדיחה!
כמו שתלכי לחנות ותראי בגד שעולה 10 שקל, את לא תקני כי זה בטח דפוק.
ככה את, תבדקי את המקצועיות שלך ובאיזה רמה את, ולפי זה תתמחרי את עצמך.
וכמו שתדמית אמר - אם זה לא מתאים ללקוח - אז זה לא מתאים לך :)
ולגבי הנסיעות - אם זה מחוץ לעיר אני אישית לוקחת 70-80 לשעה.
לגבי רכב- ברור שאין כמו רכב, ומי שאין לו - רק מוניות!!! (פעם היה לי איזה לקוח מאד מבוגר שאומר לי - אני נוסע בקטנועית, אני יקח לך את המצלמה ואת תסעי באוטובוס :) וואי כמה צחקתי.. )

עכשיו גם אני צוחקת...

ו--
50 שקל????
זה אפילו לא מחיר של מתחילה...!!

בהסרטות שמחוץ לעיר (שעה נסיעה) מדובר רק ב-400+++
פשוט רציתי לדעת מה הפלוסים שלכם

מאוד עזרתם לי
כ-ו-ל-כ-ם
אין מה לומר זה פותח את הראש...

כמובן שעוד יכולים לכתוב כאן את חוות דעתם...

• הוסף לסימניות
רוצה לספר לכם:
אני לקחתי צלמת לצילומי וידיאו שכוללים חוץ לעיר לדוגמא: יום צילומים 7 שעות במחיר גלובאלי אז זה כולל נסיעות, ציוד מלא והנסיעות כלולות בתוך ה 7 שעות.
כלאמר התשלום חל גם על השעות של הנסיעה.
אותי זה עיצבן כמפיקה חייבת לאמר אבל בפועל אני בתחום שלי גם כן לוקחת חצי מחיר (משעה) על שעת נסיעה שזה בעיני פייר.
הצלחות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה