- הוסף לסימניות
בכל רגע נתון אין חוזה התחייבותבכל איזה תקופה אפשרי להחליף חברות גז.
אצלנו בנין סוכם עם פזגז למחיר איקס ומחייבים יותר יקר.
הבעיה שהשכן שסיכם איתם עשה את זה בעל פה בלי לחשוב שזה אמור להיות מסודר בניירת.
בכל רגע נתון אין חוזה התחייבותבכל איזה תקופה אפשרי להחליף חברות גז.
אצלנו בנין סוכם עם פזגז למחיר איקס ומחייבים יותר יקר.
הבעיה שהשכן שסיכם איתם עשה את זה בעל פה בלי לחשוב שזה אמור להיות מסודר בניירת.
סוכן של דור גזמי מציע 9.5?
אני הצטרפתי לפני המבצע הנ"ל במחיר של 10.10 למ"ק וההתחייבות הייתה למחיר הזה לתמידולכמה זמן? צריך לדרוש התחייבות אחרת יעלו בהדרגה עד שיקבלו איום נטישה
כמה תשלום קבועסוכן של דור גז
אני הצטרפתי לפני המבצע הנ"ל במחיר של 10.10 למ"ק וההתחייבות הייתה למחיר הזה לתמיד
סביר להניח שגם במבצע אלו התנאים
אבל כמובן צריך לבדוק מולו טרם ההצטרפות
6 לחודשכמה תשלום קבוע
ממליץ לעקוב מקרוב אחרי החשבוניות - לוודא שהם לא מקפיצים מחירים.סוכן של דור גז
אני הצטרפתי לפני המבצע הנ"ל במחיר של 10.10 למ"ק וההתחייבות הייתה למחיר הזה לתמיד
יש לך את הפרטים של הסוכן? טלפון מייל וכו'.סוכן של דור גז
א אפשרי לכל אחדהכי זול הוא לשכור בלוני גז פרטיים - מאוד מומלץ וגם הכי זול
052-3518483יש לך את הפרטים של הסוכן? טלפון מייל וכו'.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים