כמה אתם משלמים על מהירות של 1.5 מגה?

• הוסף לסימניות
ב-014 25 ש"ח ל2.5 מגה (עכשיו העלתי ל10 מגה בתוספת 10 ש"ח)יש להם מגוון שירותי חסימה(קיבלתי ללא תוספת תשלום)
באתרוג הציעו לי את אותו המחיר-רק שאני לא מתה על השירות שם...
חשוב לדעת שאתם יכולים לרדת למחירים ממש נמוכים בכל חברה ע"י התמקחות הם רק רוצים שתהיו הלקוחות שלהם, תתקשרו לפחות לשניים הכי זולים שהציעו לכם ותגידו שהם הציעו כך ואח"כ תחזרו אליהם ותגידו שהם הציעו פחות וחוזר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י a חשוב לדעת שאתם יכולים לרדת למחירים ממש נמוכים בכל חברה ע"י התמקחות הם רק רוצים שתהיו הלקוחות שלהם:
את בזק אפשר גם להוריד??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י N.O;685676:
לעניין...

018 במהירות 2.5 + נתיב = 52 ש"ח לחודש.

הם עובדים ביחד
018 מהירות 2.5 + נתיב = 39 ש"ח
אני יכול להוסיף "רק" 10 אתרים כל חודש
ספק הוט 59ש"ח עם מבצע הנחה 20 ש"ח על הטלפון של הוט. זאת אומרת תשתית בהוט אחרי ההנחה על הטלפון, עולה לי 39ש"ח, 018 + נתיב עוד 39 ביחד 78 ש"ח

• הוסף לסימניות
שאלת על 1.5 מגה אז הנה-
תשתית בזק + ספק 012 - 120 ש"ח. (80,40 בהתאמה)
+ קו קל של בזק - 25 ש"ח.
כמובן שגם חסימה של נתיב עולה - 35 ש"ח.

הם מציעים לי עכשיו ב- 125 ש"ח בזק ו012 = 10 מגה + אנטי וירוס - לשנה.

כמה שאני יסביר לה שלא מעניין אותי המהירות אלא שתעשה לי משהו במחיר, הם לא קולטים
אין מצב שיתנו לך להשאר עם 1.5 מגה ויורידו במחיר.).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרוסמדיה;686543:
שאלת על 1.5 מגה אז הנה-
+ קו קל של בזק - 25 ש"ח.

כמה שאני יסביר לה שלא מעניין אותי המהירות אלא שתעשה לי משהו במחיר, הם לא קולטים
אין מצב שיתנו לך להשאר עם 1.5 מגה ויורידו במחיר.).
אני לא מבין למה אתה משלם כל כך יקר, אני משלם בנתיב על ספק 2.5 מ"ב ביחד עם חסימה 39 ש"ח, והתוכנית הכי יקר של נתיב כולל ספק 018 וחסימה זה 52 ש"ח, סתם חבל שתוציא כ"כ הרבה כסף. וגם על בזק 80 ש"ח זה יקר, בהוט המחיר ההתחלתי בלא מבצעים זה 60 ש"ח ל2.5 מ"ב, ואם בזק לא רוצה להוזיל תעבור להוט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרוסמדיה;686543:
שאלת על 1.5 מגה אז הנה-
+ קו קל של בזק - 25 ש"ח.

.)

יקר מאד
אני משלמת 52 ש"ח לבזק ו32 לאתרוג (מייל ורשימה אישית)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הציירת;686551:
אני לא מבין למה אתה משלם כל כך יקר, אני משלם בנתיב על ספק 2.5 מ"ב ביחד עם חסימה 39 ש"ח, והתוכנית הכי יקר של נתיב כולל ספק 018 וחסימה זה 52 ש"ח, סתם חבל שתוציא כ"כ הרבה כסף. וגם על בזק 80 ש"ח זה יקר, בהוט המחיר ההתחלתי בלא מבצעים זה 60 ש"ח ל2.5 מ"ב, ואם בזק לא רוצה להוזיל תעבור להוט.

מה דעתך על זה שלהוט אין תשתית בכל פינה בארץ. למרות שמודבר בפינה חדשה המיועדת לציבור החרדי, כך שהוט מלכתחילה לא מתחילים לעבוד שם...
לגבי ספק וחסימה של נתיב, כשאני התחברתי נתיב סיפקו רק שרותי חסימה ולא ספק. תודה על המידע, אני אבדוק את זה.

נכתב ע"י HDAS;686552:
יקר מאד
אני משלמת 52 ש"ח לבזק ו32 לאתרוג (מייל ורשימה אישית)

52 לבזק? האם במבצע או משהו דרך אתרוג, כי אחרת זה ממש לא הגיוני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shilat;686557:
32 לאתרוג על 1.5?

25 על מייל בלבד ו7 על רשימה אישית
וכן זה כמובן אחרי 'שרירים'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרוסמדיה;686565:
52 לבזק? האם במבצע או משהו דרך אתרוג, כי אחרת זה ממש לא הגיוני.
לא כולל קו קל כמובן.
אחרי שנתייים אצלם קיבלתי את אותו מחיר ששילמתי בשנה הראשונה (כשהיה משולב)
כמובן אחרי שרירים וטיפה צעקות

• הוסף לסימניות
42 ש"ח
10 MB
רימון עם הנטו שלי :)

• הוסף לסימניות
אני משלמת לברק-נטויזן 35 ש"ח למהירות 10 מ"ב...

• הוסף לסימניות
בזק זה לא ספק, ואין לו מתחרים כי לפעמים אין להוט תשתית , אז באמת אי אפשר לצפות שהם יורידו מחירים,

• הוסף לסימניות
אני קופצת טרמפ על האשכול, הייתי כל הזמן עם 1.5 מ"ב ומבזק הציעו לי לעבור ל10 מ"ב ונתנו לי שלושה חודשים חינם, וכמובן ששיניתי גם באתרוג, ולא ראיתי שום הבדל במהירות הגלישה בין 10 מ"ב ל1.5 מ"ב נראה לכם הגיוני???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הציירת;686478:
018 מהירות 2.5 + נתיב = 39 ש"ח
אני יכול להוסיף "רק" 10 אתרים כל חודש

מתי הצטרפת? אני יכול לקבל גם מחיר כזה למרות שאני כבר בפנים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י N.O;687013:
מתי הצטרפת? אני יכול לקבל גם מחיר כזה למרות שאני כבר בפנים?
הצטרפתי לפני כחצי שנה ואז היה המחיר הזה לכולם בפרסום שלהם באתר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;686767:
אני קופצת טרמפ על האשכול, הייתי כל הזמן עם 1.5 מ"ב ומבזק הציעו לי לעבור ל10 מ"ב ונתנו לי שלושה חודשים חינם, וכמובן ששיניתי גם באתרוג, ולא ראיתי שום הבדל במהירות הגלישה בין 10 מ"ב ל1.5 מ"ב נראה לכם הגיוני???

השנוי הוא בעיקר בהורדת קבצים וכד'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה