דרוש מידע כמה אתם משלמים שכירות על דירת 3 חדרים בבני ברק??

• הוסף לסימניות
זה לא המחירים שאני מכירה בכלללל, הלוואי וזה היה ככה
אדרבא, מאחלת לכולם למצוא דירות במחירים טובים

@טחינה גולמית עדיין עומדת מאחורי המחירים שכתבתי
אתם מדברים על דירות עם ריהוט?
כי דירה ריקה עולה בין 4500-5500
תלוי איזור וכשיש סוכה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
5,000 - דירת 3 חד' 75 מ"ר עם סוכה, לא מרוהטת, קומה גבוהה+מעלית (אין מעלית שבת, בכל זאת ב"ב), יש יחידת הורים. בפרדס כץ.

• הוסף לסימניות
דירה של כ 80 מ"ר קומה שניה ובלי סוכה ברוב האזורים
של בני ברק לא תעלה יותר מ 4500 ש"ח
אתה בטוח?
הדירה הזו מושכרת כבר שנתיים במחיר הזה (4500)
ועכשיו לקראת החלפת השוכרים אני די בטוחה שהמחירים עלו בשנתיים האחרונות במיוחד שיש מחסור בדירות כאלו בשוק אז נראה לי לא הגיוני לבקש פחות מ4700.

אגב הדירה היא הרבה פחות מ80 מטר (היא 68 ברוטו) אבל מצד שני היא די חדשה ויש בה גם יחידת הורים

וסתם שאלה מדברים בברוטו או בנטו ששואלים כמה מ"ר יש בדירה?

• הוסף לסימניות
אתה בטוח?
ועכשיו לקראת החלפת השוכרים אני די בטוחה שהמחירים עלו בשנתיים האחרונות במיוחד שיש מחסור בדירות כאלו בשוק אז נראה לי לא הגיוני לבקש פחות מ4700.

אגב הדירה היא הרבה פחות מ80 מטר (היא 68 ברוטו) אבל מצד שני היא די חדשה ויש בה גם יחידת הורים

אני מדגיש שוב תלוי איזור
שכיון ה' ויזני'ץ איזורים ברבי עקיבא
זה אכן המחיר ונושק כבר 5,000
אחד מהרמיות בהשכרת דירות
זה הדיבור בנטו או בברוטו
לא בבני ברק לצערי🤯🥴פשוט הזיה המחירים פה.
גם בבני ברק

אגב מתחם הסופרים יש הצפה יש דירות
מהמחיר למשתכן ושוכרים אין

• הוסף לסימניות
אני מדגיש שוב תלוי איזור
שכיון ה' ויזני'ץ איזורים ברבי עקיבא
זה אכן המחיר ונושק כבר 5,000
אחד מהרמיות בהשכרת דירות
זה הדיבור בנטו או בברוטו

גם בבני ברק

אגב מתחם הסופרים יש הצפה יש דירות
מהמחיר למשתכן ושוכרים אין
אז אשמח לקבל פרטים על כאלו יחידות בבני ברק באזור אוסם והסביבה.
ולאיזה גודל המחיר הזה?
לפי מה שאני בררתי פה באזור המחיר הוא 4800+ ליחידה מרוהטת 50 מטר (בלי סוכה)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אז אשמח לקבל פרטים על כאלו יחידות בבני ברק באזור אוסם והסביבה.
ולאיזה גודל המחיר הזה?
לפי מה שאני בררתי פה באזור המחיר הוא 4800+ ליחידה מרוהטת 50 מטר (בלי סוכה)
א. יחידה של 50 מטר היא כבר לא ממש יחידה, אלא יותר דירת 2.5 חדרים. יחידה גדולה ויפה היא עד סביבות 40 מ"ר.
ב. את מדברת על מרוהטת.
ג. כנראה יש לה סוכה?
ד. אם זה ממש בבנינים של אוסם, או בבנין חדש ממש באיזור, אז המחיר יותר גבוה מאשר במקומות אחרים.
ועדיין המחיר שציינת ממש יקר.

• הוסף לסימניות
א. יחידה של 50 מטר היא כבר לא ממש יחידה, אלא יותר דירת 2.5 חדרים. יחידה גדולה ויפה היא עד סביבות 40 מ"ר.
ב. את מדברת על מרוהטת.
ג. כנראה יש לה סוכה?
ד. אם זה ממש בבנינים של אוסם, או בבנין חדש ממש באיזור, אז המחיר יותר גבוה מאשר במקומות אחרים.
ועדיין המחיר שציינת ממש יקר.
לא בבנינים של אסם.
באסם קומה 8- 4900 יחידה יותר קטנה מ50.
היום 50 מטר זו יחידה גדולה.
ויש פער מטורף בכל אופן לפי מה שבדקתי או 30 מטר או 50-60 מטר.
אין סוכה, כבר אמרתי.

• הוסף לסימניות
אגב בנוגע בדירה שאנחנו משכירים תחילה פרסמנו בלי סוכה מטעמי עלויות של ליצור אותה ופשוט לא הלך להשכיר בלי סוכה לאנשים בשלב הזה דירה כ60 מר במיקום מצוין בבני ברק
ממש ירדנו במחיר ובסוף גם השקענו סוכה אבל כבר היה קרוב לפסח והיינו ממש לחוצים
משלמים 4500 קומה 3 ללא מעלית כולל סוכה

• הוסף לסימניות
אתה בטוח?

אומרים ברוטו.
אם את אומרת נטו את הגונה בצורה חריגה כ"כ שמטעה את האנשים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה