כמה בערך אמור לעלות מטבח כזה?

• הוסף לסימניות
למה באמת?
האם עדיף להשאיר מקום ריק עבור הנישה ולעשות זאת עם נגר מאוחר יותר?
(בחברת מטבחים אמרו לי שייצא בערך אלפיים שח עבור כל נישה - הגיוני? *4 נישות)
אני עשיתי את זה.
זה כאב ראש. אם ממילא את מביאה אח"כ נגר זה לגמרי אפשרי.
לי יצא זול הרבה יותר. למרות שמהחברה קבלתי הצעת מחיר לפורמייקה והנגר בצע לי עץ מלא. ועוד יצא לי הפרש.

בחברת מטבחים רק שילוב הצבעים זה לפעמים תוספת מחיר. (במקרה שלי היה 5 אחוז)

• הוסף לסימניות
אני עשיתי את זה.
זה כאב ראש. אם ממילא את מביאה אח"כ נגר זה לגמרי אפשרי.
לי יצא זול הרבה יותר. למרות שמהחברה קבלתי הצעת מחיר לפורמייקה והנגר בצע לי עץ מלא. ועוד יצא לי הפרש.

בחברת מטבחים רק שילוב הצבעים זה לפעמים תוספת מחיר. (במקרה שלי היה 5 אחוז)
עושה אצל נגר
נישות- בין 500-ל1000

• הוסף לסימניות
פורמיקה קשמיר די יקר ..
וד"א יש את 0375 במלאי ...

• הוסף לסימניות
יש את 0375 במלאי ...
נכון לשבוע שעבר לא היה לדומיסיל, אולי תגלה לי איפה כן יש כי לקוחה שלי מאד מאד רוצה את הידית הזו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה