בקשה כמה בקלאוות אפשר לאכול ביום אחד?

• הוסף לסימניות
ובקיצור מתי יהיה אפשר לפתוח דף חדש בפרוג בלי שיקפוץ לי הפרסומת של חלוקת הבקלאוות, זה מעצבן, יש דרך להוריד את זה, אני כל פעם עושה איקס אבל עובר לדף הבא וזה קופץ עוד פעם @הכלבויניק @ניהול האתר

• הוסף לסימניות
ובקיצור מתי יהיה אפשר לפתוח דף חדש בפרוג בלי שיקפוץ לי הפרסומת של חלוקת הבקלאוות, זה מעצבן, יש דרך להוריד את זה, אני כל פעם עושה איקס אבל עובר לדף הבא וזה קופץ עוד פעם @הכלבויניק @ניהול האתר
מופיע בכל עמוד?! היה צריך להיות פעם בחצי שעה.

בכל מקרה, עוד שעה זה נגמר. מתנצל.

• הוסף לסימניות
מופיע בכל עמוד?! היה צריך להיות פעם בחצי שעה.

בכל מקרה, עוד שעה זה נגמר. מתנצל.
תודה אתה לא צריך להתנצל, אנחנו אורחים פה, אבל הערתי את תשומת לבכם שזה הציק, במיוחד יום כזה שמרעננים אלף פעם את החדשות אולי קרה משהו;)

• הוסף לסימניות
Real time marketing זו צורת שיווק המבוססת על אירועים הקורים בזמן אמת.
כלומר - שימוש במה שקורה כרגע (מבחינה פוליטית, חברתית, לאומית או ווטאוור) בשביל שיווק.

שווה להיכנס לאשכול, אחד היפים!

• הוסף לסימניות
זה היה אמור להסתיים ב12? כי זה עדיין קופץ כל חצי דקה, לא רק כשמרעננים או פותחים משהו חדש.
זה כמו ההפסקות אש של חמאס, הן מסתיימות רק כמה שעות לאחר שנכנסו לתוקף...

• הוסף לסימניות
בינתיים אפשר ליהנות במקביל מהבקלוואות והעריכה התורנית. שניהם מקפצים בכיף ללא הפוגה @הכלבויניק
ממש התלהבו היום על 1+1!

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה