כללי כמה דברים מוזרים במאגרי התמונות המוכרים...

• הוסף לסימניות
נסי להכנס גם באמצעות
שם: semple
סיסמא: 12341234

איזו תמונה ניסית להוריד? אנסה להוריד..

• הוסף לסימניות
מקודם זה לא עבד לי חינמי,
ועכשיו כן.

מה זה אמור להביע??

• הוסף לסימניות
הייתי צריכה להרשם שוב, ב"ה שמרתי את השם והסיסמה,
עכשיו הכל רגיל חוץ מהאיטיות, מאמצת את ההמלצה של דן ורואה את חצי הכוס המלאה,
אני חושבת שאתחיל להוריד תמונות ולשמור ליתר בטחון...

• הוסף לסימניות
כן,
גם אני הופתעתי לראות ששם המשתמש והסיסמא שלי נעלמו והייתי צריכה לכתוב אותם מחדש.

• הוסף לסימניות
כל הסיפור הזה אומר ש-stockxpert יעלם לנו עוד מעט? המחירים יעלו? או שאולי הוא יתמזג עם האיסטוק? (ד"א שניהם בקנדה)

• הוסף לסימניות
מה שבטוח-תתחילו להוריד כמה שיותר תמונות.

אח"כ נוכל להעזר זה בזה,

• הוסף לסימניות
הורדתי היום כמות של תמונות, לאחר הורדה של כ100 תמונות הוא הודיע לי שהורדתי מספיק להיום ושאנסה שוב מחר,
סגרתי את האתר ופתחתי שוב והצלחתי להמשיך ולהוריד...

• הוסף לסימניות
מוזר 2: ברוב אתרי התמונות זה שומר פרופיל, אבל נותן להוריד שוב את אותה תמונה בלי חיוב נוסף רק באותו יום. למחרת תצטרכי לשלם שוב.
אני ניסיתי את זה רק באתר דרימסטיים. לי יצא להשתתמש בפונקציה הזובעיקר כשקרתה תקלה והתמונה לא ירדה בצורה תקינה. ניסיתי אחרי כמה דקות או אפילו כמה שעות, וקיבלתי תמונה חדשה.

• הוסף לסימניות
נעשה איחוד, אבל בינתיים אין שינוי בהורדות החינמיות.
לגבי הפרטים, הם נשמרים באתר עצמו, לכן לא משנה שהלך לך המחשב, הפרטים תמיד יופיעו שם.
למה שלא תכתבי לתמיכה שלהם ותצייני את הבעיה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמה;290000:
מה שבטוח-תתחילו להוריד כמה שיותר תמונות.

אח"כ נוכל להעזר זה בזה,

הוא שאמרתי,
אבל מרוב הורדות נראה לי שהמחשב שלי מאיים לעשות צרות...
אם רוצים להיות יעילים אז כדאי שנחלק בינינו נושאים
ואז אפשר יהיה לעשות "החלפות" :)
נו, יצא לי גם בחרוזים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה