כללי כמה דברים נחוצים לי מאד!

• פותח הנושא HDAS
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
תמונות של גמדים, עיר גמדים סגנון ציורי ופסטורלי.
וכן תמונה של באר מים
תזכו למצוות!!!

• הוסף לסימניות
באר מים היתה כבר כמה פעמים פה, תעשי חיפוש.

• הוסף לסימניות
משום מה הוא לא מצא לי שום תוצאה לבאר/באר מים. אולי תדריכי אותי איך את מחפשת?

• הוסף לסימניות
בארות וגמדים

בקשה

קבצים מצורפים

• b3f335092c23.png
    KB 565.5 · צפיות: 16
  • kolod02.png
    KB 177.2 · צפיות: 36
  • kolod04.png
    KB 184 · צפיות: 14
  • acd76c604d2e.png
    KB 636 · צפיות: 20
  • 85b1469fc7ff.png
    KB 546.7 · צפיות: 12
  • 7c7775e5426c.png
    KB 634.5 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
פוטושופרית-תודה רבה רבה!
אשמח לעוד!

• הוסף לסימניות
מעניין, לפני כחודש גם הייתי זקוקה לתמונות באר, ובחיפוש שעשיתי קיבלתי כמה וכמה תמונות מאד טובות שעזרו לי, עכשיו גם אני לא מצליחה להגיע אליהם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י cs;775587:
מעניין, לפני כחודש גם הייתי זקוקה לתמונות באר, ובחיפוש שעשיתי קיבלתי כמה וכמה תמונות מאד טובות שעזרו לי, עכשיו גם אני לא מצליחה להגיע אליהם.

אז תעלי או תשלחי לה את מה שאת הורדת בזמנו..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י contrast;775759:
אז תעלי או תשלחי לה את מה שאת הורדת בזמנו..

בעיה גדולה יותר היא למצא אותם במחשב...
בכל אופן ניסיתי ולא מצאתי, כנראה שהשתמשתי בהם ומחקתי:(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה