כמה דרכים לעשות כסף קל באינטרנט

• הוסף לסימניות
כידוע יש כמה דרכים להרוויח כסף קל דרך האינטרנט, עקרונית לא מדובר בהרבה כסף אבל

בהתחשב במאמץ המינימלי זה נחמד.

אני אישית קיבלתי כבר כמה מאות שקלים וזה נחמד כי זה כסף שאתה לא בונה עליו או משהו.

יש אתרים שמשלמים כסף על קריאת מיילים כל מה שצריך לעשות הוא לפתוח את המיילים שלהם שבתוכם פרסומת

כלשהי לפתוח את הקישור למשך כמה שניות שהם מבקשים ולקבל תמורת זה כמה אגורות.

העניין הוא שזה מצטבר לאט לאט ומצטרף לסכום נחמד.

(אם אתה גורם לאנשים להירשם דרכך אתה יכול להרוויח גם על כל פעולה שלהם)

בתחום קריאת מיילים תמורת תשלום לדוגמה יש את אתר פיור קש

ואת אתר כסף קל

יש תחום נוסף ריווחי גם הוא ואפילו יותר והוא מענה לסקרים תמורת תשלום.

אתם מקבלים התראות על ביצוע סקר נכנסים לקישור עונים על הסקר ומקבלים בין 2 ל10 ש"ח על כל סקר.

החיסרון הוא שצריך לקחת את הסקר מהר, כי הם שולחים יותר התראות ממה שהם באמת צריכים לדגום.

אתרי סקרים כאלה יש למשל:
Panel4All

ויש גם את:
iPanel

אתרים נוספים של סקרים בתשלום הם:

פאנל המדגם - מומלץ מאוד, משלם טוב ומספק הרבה סקרים

סקר-נט

ומכון ברנדמן - מומלץ מאוד כסף טוב ובמזומן.

תהנו ותעשו חיים!

• הוסף לסימניות
מה שמדהים שיש אנשים שעוד מאמינים לשטויות האלו....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אשר זעליג;909684:
תמיד יהיה!!!

הם לא מאמינים הם חושבים על עצמם נטו פשוט על כל אחד שיירשם דרכם הם יקבלו צופר:confused::confused::confused:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עשרים ושתים;909531:

אתה יכול לגחך אבל אני נהנה מדמי כיס ללא מאמץ...

כבר כתבתי שאין לי כל כוונה להתפרנס מזה. ב"ה יש לי עבודה מסודרת.

אבל 100 ש"ח פה 150 שם (וזאת בלי לצרף אף אחד תחתיי) זה לא שטויות בעיניי,

והמאמץ הוא דקה ביום.

זה בסדר גמור לפקפק אך זה עוד יותר בסדר לבדוק את זה על פני שנה.

• הוסף לסימניות

מה שעוד יותר מדהים זה כמה הטרנד של "לא להאמין לשום דבר" ואפילו לא לבדוק, תפס חזק...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Yisrael;910188:
מה שעוד יותר מדהים זה כמה הטרנד של "לא להאמין לשום דבר" ואפילו לא לבדוק, תפס חזק...

מחזק.
לפי הבנתי אין לזה שום קשר לשיטות ה'לעשות כסף קל' (או במילים אחרות בא תרוויח על חשבון החבר אותו אתה הולך לדפוק)

ידוע שמשלמים סכומים זעומים על סקרים
וגם השיטה של לפתוח פרסומות, ולקבל על זה כמה גרושים.

או במילים פשוטות יותר: אתה לא משקיע אפילו שקל. [משא"כ בכל השיטות השונות..]

• הוסף לסימניות

נכתב ע"י אשר זעליג;909684:
תמיד יהיה!!!

נכתב ע"י lmaof;909755:
הם לא מאמינים הם חושבים על עצמם נטו פשוט על כל אחד שיירשם דרכם הם יקבלו צופר:confused::confused::confused:

נכתב ע"י Yisrael;910188:

כמה חוסר הבנה בזריקת מקלדת.

אתם לא קראתם בכלל על מה מדובר. אין פה שום תוכנית שותפים/פירמידה/השקעה וכו' וכו'. אתם לא שמים את החשבון בנק שלכם ולא שום דבר! כולה ממלאים סקרים ובסוף אחרי הרבה הרבה סקרים מקבלים צ'ק עם סכום מסוים הביתה. אים פה שום פירמידה וכו'. הכסף נכנס אליהם מהחברות שמזמינות את הסקר ומזה אתם מקבלים כמה אגורות לסקר.

פה אין שום סיכון ושום שקל השקעה, במקרה הכי גרוע: החברה קרסה?! אז לא קיבלתם כסף על שעה של מילוי 20 סקרים.

תרגיעו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י arye770;910316:
כמה חוסר הבנה בזריקת מקלדת.

אתם לא קראתם בכלל על מה מדובר. אין פה שום תוכנית שותפים/פירמידה/השקעה וכו' וכו'. אתם לא שמים את החשבון בנק שלכם ולא שום דבר! כולה ממלאים סקרים ובסוף אחרי הרבה הרבה סקרים מקבלים צ'ק עם סכום מסוים הביתה. אים פה שום פירמידה וכו'. הכסף נכנס אליהם מהחברות שמזמינות את הסקר ומזה אתם מקבלים כמה אגורות לסקר.

פה אין שום סיכון ושום שקל השקעה, במקרה הכי גרוע: החברה קרסה?! אז לא קיבלתם כסף על שעה של מילוי 20 סקרים.

תרגיעו

ולמה אתה מצטט אותי?!

• הוסף לסימניות
מסכימה שיש לפסול דברי מרמה, רק שבמקרה הזה מי שאכן רוצה להרוויח את הסכומים הללו, יוכל לעשות זאת.
זה אמנם לא בכזו קלות, אבל בתקופה של שנתיים אפשר לצבור סכום של 100 שקלים בתוי קניה. זו אינה מרמה, ומי שמעוניין אין צורך לפסול לו את העניין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Yisrael;910188:

אני יגלה לך סוד..... אף אחד לא פרייאר שיתן לך כסף חינם

למלאות סקר לא לוקח דקה ביום וגם לא 10 דקות
בזמן החיפוש אחר כסף מדומה הכסף האמיתי בורח.....

• הוסף לסימניות
לכל הסקפטים למיניהם...

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 531.6 · צפיות: 70
  • 2.jpg
    KB 736.1 · צפיות: 75
  • הוסף לסימניות
מישהו ניסה להיכנס לאחד מהקישורים הללו?

יש עוד מישהו שהכניס מזה כסף?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mn;952404:
יש עוד מישהו שהכניס מזה כסף?
כן... :)
50 ש"ח, ונמאס לי. נדמה לי שעדיף פשוט לעבוד :)

• הוסף לסימניות
בכמה זמן של "עבודה" מקבלים 50 ש"ח

ואחרי כמה זמן מקבלים אותם בדואר?

• הוסף לסימניות
ברנדמן סקרים כבר שלחו לי כמה פעמים צ'קים של 100 ש"ח. (כל פעם שמצטבר 100 ש"ח לפי המענה לסקרים הם שולחים אוטומטית)
באתר כסף קל יש לי כעת בחשבון מעל 100 ש"ח (הם שולחים כל 150)
באתר פיור קש צירפתי תחתי חברים (ע"י פרסום הלינק) וכל כמה שבועות אני מקבל מהם 50 ש"ח
פאנל המדגם משלמים ממש יפה על הסקרים וקיבלתי מהם כבר כמה מאות שקלים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה