כללי כמה הייתם מבקשים על זה?

• הוסף לסימניות
הזמנת עבודה, לא חוזה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;316423:
הייתי שמח לדעת מה הלוגו החדש ומהו הישן.
בגדול - שניהם צריכים שיפוץ מסיבי.

הימני הוא החדש,
כבר כתבתי שלא השקעתי בו מי יודע מה (כשמזמינים אצלי לוגו בתשלום אני לא נותנת דבר כזה, בגלל זה שאלתי אם יש לי על מה להתעקש) היות ונתתי אותו בחינם, אבל רק בגלל שסיכמנו על פרסום קבוע הסכמתי, אבל ברגע שהיא ביטלה את הפרסום ממילא אין לה רשות להשתמש בלוגו.

• הוסף לסימניות
מוכנים לשחוט פרה קדושה? יופי.
מהו "חוזה"?
חוזה הוא הסכם שנכרת בין שני אנשים או גופים שרוצים לבצע עסקה כלשהי. לחוזה יש תוקף בבית דין, ולהבדיל מליוני הבדלות גם בבית משפט.
חוק החוזים מדבר גם על "חוזה בעל פה" היינו הסכמה בעל פה על הענין המדובר כמשהו שמחייב, אם כי קשה להתגלגל עם זה בבית משפט.
"חוזה" הוא לא הלכה למשה מסיני, שאם נכתב בו כך או כך צריך לפכור ידיים ולא לדעת מה לעשות... חוזה טוב - חוזה מראש את התקלות, הפשלות, הבעיות והמלחמות שעלולות לצוץ בעקבות העיסקה, ונותן להן מענה מראש. כאשר אדם מסגנן חוזה ובו הוא מעלה סדרת סיטואציות שנגזרות מזכרונו, מנסיונו, מנסיון חבריו, מאשכולות פרוג למיניהם, הוא בעצם מבטח את עצמו שלו זה לא יקרה.
אדרבה - תצא מכאן הקריאה: רכזו נא באשכול אחד את כל התקלות והמקרים בהם נתקלתם - וגם את הניסוח בחוזה שאמור למנוע את הבעיה, והנה לכם עשרות סעיפים לחוזה כלבבכם.
אשמח לעזור בענין ולסגנן את ההסכם על סמך הנכתב באשכול הבעל"ט.
בהצלחה.
אני פותח עתה אשכול בנושא בע"ה.

• הוסף לסימניות
הכל טוב ונכון ויפה, אברימי נכבד, חוץ מ....שחיטתה של הפרה הקדושה שלא נמצאה באף מילה...:rolleyes:

במידה ולא תבין מליצתי, אשתדל לפרט...:)

• הוסף לסימניות
אותי מעניין מאיפה היא הגיעה ל- 20 שקלים? למה היא לא החליטה על 5 ש"ח למשל?
לפי מה היא החליטה שעל עבודה כזאת נותנים 20 שקלים?

תאמיני לי, אני לא הייתי בוכה על הכסף כמו על הבזיון, לזרוק לי 20 ש"ח כאילו הייתי קבצן רחוב. זה יותר גרוע מלא לשלם בכלל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ותמיד לבחור;316628:
הכל טוב ונכון ויפה, אברימי נכבד, חוץ מ....שחיטתה של הפרה הקדושה שלא נמצאה באף מילה...:rolleyes:

במידה ולא תבין מליצתי, אשתדל לפרט...:)
"הפרה הקדושה" הכוונה למילה "חוזה" שיש מי שחושב שזה איזשהו מסמך שירד מהשמים ואין לעשות בו שינוי. זה ממש מצחיק, אבל יש אפילו חוק הנקרא "חוק החוזים האחידים" שבא לתקן מעט את המצב הזה, שתמציתו היא שכאשר מוגש למאן דהו חוזה לחתימה והוא לא יכול לשנות אותו, אין תוקף לחוזה. ולכן, אתה וכל למצוא באותיות קטנות בסוף כל הסכם (סלולרי, בנק וכו') את המילים "ההסכם היה לנגד עיני ויכלתי לערוך בו שינויים" כהתמגנות מפני החוק הנ"ל.
מה לעשות, אנשים חותמים על כל "חוזה" בהכנעה גמורה כאילו משרע"ה בכבודו ובעצמו הורידו מהר סיני.
זו הפרה הקדושה, ואם לא הובנתי עדיין אשתדל לפרט
icon7.gif

• הוסף לסימניות
להיות אסרטיביים!!!

נכון, זה לא האופי שלנו (שלי בכל אופן...)
אבל חייבים את זה לעצמנו, לחברה המתוקנת, ולמשפחה שלנו.
מניסיון יוצאים מזה בסוף מחוזקים ומאמינים יותר.;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברימי;316682:
"הפרה הקדושה" הכוונה למילה "חוזה" שיש מי שחושב שזה איזשהו מסמך שירד מהשמים ואין לעשות בו שינוי.
ברור ברור, הפרה ברה וברורה, מלכתחילה...
פשוט חשבתי שהיא ברורה מאליה לכולם/ רובם, פרתך הקדושה. אולי טעיתי.:cool: (ואולי לא:p)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה אחרת;316498:
הימני הוא החדש,
כבר כתבתי שלא השקעתי בו מי יודע מה (כשמזמינים אצלי לוגו בתשלום אני לא נותנת דבר כזה, בגלל זה שאלתי אם יש לי על מה להתעקש) היות ונתתי אותו בחינם, אבל רק בגלל שסיכמנו על פרסום קבוע הסכמתי, אבל ברגע שהיא ביטלה את הפרסום ממילא אין לה רשות להשתמש בלוגו.
הימני מאוד יפה הרגע ראיתי את זה באפרסמון
מי עושה לה ת'גרפיקה עכשיו?
המקומון? או שהיא משתמשת במה שאתם עשיתם לה?

• הוסף לסימניות
תודה, את הגרפיקה עשיתי לה רק בערב ר"ה, נראה לי שעכשיו המקומון עושה לה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה