כללי כמה הייתם מתמחרים??

• הוסף לסימניות
כמה הייתם לוקחים על ניירת משרדית הכוללת: לוגו, כרטיס ביקור, נייר מכתבים, מעטפה

קבצים מצורפים

• mmmm.jpg
    KB 325.7 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
מתנצלת מראש, אני לא הולכת לענות על השאלה שלך - - -

העבודה שלך יפה מאד,
אבל משהו קטן זקוק לשיפור:

במעטפה,
תורידי את אחד השטחי צבע,
צריך להשאיר לפחות צד אחד נקי בשביל הגרייפר.

כמו"כ,
הנקודות בסופי המשפטים לדעתי מיותרות
ו"להיטיב" עם יו"ד אחת.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה ומקצועית,
המרכאות צריכות שינוי (בבס"ד)
המחיר- כמה ששוה לך, אל תעשי חשבון לאנשים, תשאלי כאן יגידו לך טווח מחירים בין 50-500$ ואת תתבלבלי לגמרי, תחשבי עם עצמך כמה שווה לך, איפה את אוחזת בהתחלה שרוצה עוד לקוחות זולים או עמוסה ואין לך זמן למשחקים... ולפי זה תקבעי את המחיר. הצלחות

• הוסף לסימניות
לדעתי, עבודה זו שווה: מינימום: 1200 שקלים
מקסימום: 2000. את הסכום המדוייק תחליטי לפי מה שגרפטו ייעצה לך.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mirif;244007:
לדעתי, עבודה זו שווה: מינימום: 1200 שקלים
מקסימום: 2000. את הסכום המדוייק תחליטי לפי מה שגרפטו ייעצה לך.
בהצלחה.
עבודה מדהימה ונקיה!

• הוסף לסימניות
איזו עבודה מקסימה ומקצועית!!
הצבעים כ"כ חיים ויפים
מצטרפת להערה לגבי תיקון הגרשיים והמעטפה

ולגבי מחיר - הייתי הולכת על כיוון 300 $

• הוסף לסימניות
לטובתך, כדאי לך למתחר לפי מוצר.
לוגו
כרטיס ביקור
ניירת
מעטפה
לגבי מחיר אין לי תשובה, אני מעריכה את העבודה כאיכותית ומושקעת אבל אין לי אמת מידה כמה זמן השקעת בה וכמה הלקוח תכנן להשקיע בה.
אם לא סכמתם מראש מחיר את בבעיה קטנה ורצוי שתשאלי אותו לרמת המחיר שהוא תכנן לשלם.
מחיר לוגו בשוק הוא באזור ה-200$ ועוד 50$ לפריט.

• הוסף לסימניות
זה ניראה יותר מידי דומא...

לא הייתי מבקשת יותר מידי כסף אם זה המקור של הלוגו שעצבת..

בהצלחה

• הוסף לסימניות

נכון או לא?

קבצים מצורפים

• 794161228199607.jpg
    KB 88.8 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
לא, זה לא דומה.
שימוש לגיטימי בחלק טוב מתוך (אפילו) לוגו אחר, אין בו לענ"ד, כל פסול.
את מוכרת רעיון ולא אלמנט גראפי נטו.
התשלום המגיע לך ביושר (מבלי להיכנס לגובהו), מגיע על הרעיון החכם, הטרי, והאסתטי (לפי הסדר הזה בדיוק) שהלחנת עבור הלקוח. (שבוודאי יעשה בו שימוש מועיל ורווחי למטרותיו).

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוססיי;244176:
המקום שבו תופסת מכונת הדפוס את הנייר ומעבירה אותו הלאה. לכן אי אפשר להדפיס בו כלום

• הוסף לסימניות
עבודה יפה ומרעננת!

ישנה טעות כתיב אחת
"להיטיב" ולא להייטיב"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה