ערך נקודת זיכוי אחת=218 ש"חאם יש לי 2.75 נקודות
כמה אחוזים/ כסף זה מחזיר לי?
תודה רבה
ערך נקודת זיכוי ל 2021 שווה ל 218 ז"א אם יש לך 2.75 תכפילי ב 218 - 599.5 שקלים לחודשאם יש לי 2.75 נקודות
כמה אחוזים/ כסף זה מחזיר לי?
תודה רבה
מס הכנסה תמיד הוא חישוב שנתי.או לפי חישוב שנתי?
משלמים מס מהשקל הראשון ז"א על סכום של 6000 את אמורה לשלם 10% למס ז"א 600 שקלים, אותו חודש יש לך 2.75 נקודות זיכוי - ז"א 599.5 ש"ח לכן אותו חודש שאת מקבלת 6000 בעצם לא יורד לך למס כלום..מהסכום שהיה אמור לרדת לי למס באותו חודש יורד עד 599 ש"ח?
בגדול זה חישוב שנתי, כל חודש הוא מחשב מחדש נגיד אנחנו בחודש מרץ הוא מחשב לפי המשכורת של שלושה חודשים אבל גם את הזיכוי לפי שלושה חודשים.מס הכנסה תמיד הוא חישוב שנתי.
2.75 נקודות-599 ש"ל לחודשאו לפי חישוב שנתי?
אני לומדת עכשיו חשבות וכתוב שם 219 לנ"זערך נקודת זיכוי ל 2021 שווה ל 218 ז"א אם יש לך 2.75 תכפילי ב 218 - 599.5 שקלים לחודש
ל2020אני לומדת עכשיו חשבות וכתוב שם 219 לנ"ז
לשנת 2021 נ"ז שווה 218אני לומדת עכשיו חשבות וכתוב שם 219 לנ"ז
אהה תודה.ל2020
הרו"ח שמגיש לך דוח שנתי, צריך פרוט על כל ההכנסות שלך.שאלה נוספת-
אם אני שכירה מעל 7000 בחודש ובנוסף יש לי עסק עצמאי (מנוהל ע"י רו"ח)
לאן אני שולחת קבלות של תרומות בסוף השנה? לרו"ח בלבד? או גם לשכיר? איך?
תודה!
בטח יש,ומה עם השכיר?
אין איך להוריד את המס ע"י תרומות?
רשמתי טופס 106 - זה ריכוז של כל המשכורות..ומה עם השכיר?
אין איך להוריד את המס ע"י תרומות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים