כמה זה קריטי?

• הוסף לסימניות
קחי בחשבון שאם לחברת מטבחים יהיו רעיונות שונים לא תוכלי לבצע אותם...
וזה בהחלט יכול להיות..
אני תכננתי מטבח וכשהגעתי לחברה- יואו איזה רעיונות, דברים שלא ידעתי שהם קיימים בכלל, הרעיונות הפרקטיים שלהם...
שיניתי את כל התכנונים שלי
למשל מה הם הציעו?

• הוסף לסימניות
אבל ה30 בצד, לא חתיכת בזבוז?
כככ..מעט השתכנעתי סופית!
אבל הכיס...........
ואני גם חושבת שבסוף זה הרבה מאוד ענין של טעם, אלף פעמים הציעו לי לעשות ארון בילד אין גבוה ליד המקרר או בקצה, אבל אני חייבת מטבח עם מראה הכי חלק ומרווח שיש, אני חושבת שבתוכנית שהבאתי יש בה גם משטחי עבודה יפים, שטח אחסון סביר (שמת לב לארונות עליונים?), וגם מראה חלק ונקי.
אני בעד לא לעשות תנור על תנור - הכי יפה זה תנורים מתחת לשיש (עוד לא הבנתי איך מגיעים לתנור הגבוה)
ד"א הפרויקט זה בג'-רמת חסידים ? - את לא חייבת לענות.

• הוסף לסימניות
רואים שישבתם המון על התוכנית, אבל עדיין חסר בה ליטוש סופי...
כן הייתי ממליצה לכם לפחות לקחת איזו פגישת יעוץ אצל מעצבת...
מה שבעיקר הפריעה לי-
תנור מתחת לשיש הרבה פחות יפה ונקי בעין(זה קוטע את הרצף של המגירות), וגם מבחינת נוחות-
כשהתנור מתחת לשיש צריך להתכופף אליו גם בשימוש וגם בניקיון... ועוד משהו אם את רוצה להשאיר את הדלת של התנור קצת פתוחה בגמר האפיה- אין אפשרות כי זה חוסם לך את הגישה לשייש ומסוכן במקום שמסתובבים ילדים קטנים..
כששמים בבילד אין את התנורים אחד על השני לפחות קיבלנו תנור אחד בגובה העיניים...
ומעל התנורים את המיקרוגל גם במקום נגיש..אם המקרוגל בשימוש תדיר אצלכם- אז ממש לא נח / לא בטיחותי מעל המקרר.. (תדמייני צלחת מרק חמה כשאת מורידה אותה מגובה 180 ס"מ...)
ועוד משהו קטן... את השקע שסימנת למיקסר בפינה, תרחיקי מהפינה לפחות ב50 ס"מ, אחרת לא יהיה לך נח להשתמש בו..

• הוסף לסימניות
כדי לראות אם המראה נקי צריך לעשות פריסה של כל קיר בנפרד
לפי התוכנית שלך זה לא נראה כ"כ קו נקי

• הוסף לסימניות
כן שרטוט של כל קיר בנפרד ארון עליון ותחתון והצמדת השרטוטים אחד לשני לפי מיקומם
כך תהיה לך קצת אינדוקציה איך יראה המטבח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה